• صفحه اصلی
  • فروشگاه
    • فروشگاه
    • قوانین فروشگاه
  • مشاوره
    • مشاورین روان آموز
    • طرح های مشاوره
    • رزرو طرح ها و نوبت مشاوره
  • کنکورها
    • کنکور ارشد
      • ارشد وزارت علوم
        • روانشناسی بالینی
          • منابع
          • نکات مشاوره ای
          • پاسخ تشریحی
          • ضرایب و گرایش ها
          • ظرفیت پذیرش
          • مصاحبه با رتبه های برتر
          • کارنامه رتبه های برتر
          • مشاوره با رتبه برتر
          • واحدهای درسی دانشگاه
          • تخمین تراز
          • رغبت سـنج شــغلی گـرایش های روانشناسی
        • روانشناسی عمومی
          • منابع
          • مشاوره با رتبه برتر
        • روانشناسی تربیتی
          • منابع
          • مشاوره با رتبه های برتر
        • روانشناسی کودکان استنثنایی
          • مشاوره با رتبه های برتر
        • روانشناسی مشاوره
          • مشاوره با رتبه های برتر
        • روان سنجی
          • مشاوره با رتبه های برتر
        • علوم شناختی
          • منابع
          • کارنامه رتبه های برتر
          • مشاوره با رتبه برتر
        • نکات کنکوری
        • متون تخصصی
        • رغبت سـنج شــغلی گـرایش های روانشناسی
      • ارشد وزارت بهداشت
        • ظرفیت پذیرش
        • منابع
        • دروس و ضرایب
        • مشاوره با رتبه های برتر
        • کارنامه رتبه های برتر
        • مصاحبه با رتبه های برتر
        • رغبت سـنج شــغلی گـرایش های روانشناسی
    • کنکور دکتری
      • دکتری وزارت علوم
        • منابع
        • مواد امتحانی و گرایش ها
        • نکات مشاوره ای
        • تحلیل آزمون دکتری
        • پاسخ تشریحی سوالات
        • تخمین تراز
        • مصاحبه با رتبه های برتر
        • کارنامه رتبه های برتر
        • ظرفیت پذیرش
        • جدول امتیازدهی مصاحبه
        • رغبت سـنج شــغلی گـرایش های روانشناسی
      • دکتری وزارت بهداشت
        • منابع
        • رشته ها
        • دانشگاه ها
        • مدرک زبان
        • مصاحبه با رتبه های برتر
        • کارنامه رتبه های برتر
        • رغبت سـنج شــغلی گـرایش های روانشناسی
    • کنکور ۱۴۰۰
      • مشاوره با رتبه های برتر
  • رتبه های برتر
    • مصاحبه ها
    • کارنامه ها
    • روان آموزی ها
  • آموزش
    • دانلود رایگان
      • جزوات
        • روش تحقیق دکتر فراهانی
      • دفترچه سوالات
        • کارشناسی ارشد
          • وزارت علوم
          • وزارت بهداشت
          • آزاد
        • دکتری
          • سراسری
          • وزارت بهداشت
          • آزاد
      • کتاب , PDF
      • تحلیل سوالات کنکور
    • تخمین تراز و رتبه
      • محاسبه نمره کل کنکور ارشد روانشناسی
    • در مسیر (مشاوره)
    • دفترچه های کنکور
    • زبان تخصصی
      • فنون متن و متن خوانی: مواجهه با لغات نا آشنا
    • درسنامه آموزشی
    • نکته و تست
  • پرسش و پاسخ
    • کارشناسی ارشد
      • سوالات درسی
      • سایر سوالات
    • دکتری
      • سوالات درسی
      • سایر سوالات
    • سالن گقتگو
  • اخبار
  • درباره ما
    • معرفی مدیریت
    • معرفی همکاران
    • قوانین سایت
    • نشر دیجیتال
    • نمایندگی ها
      • لیست نمایندگی ها
      • اخذ نمایندگی
    • همکاری در تولید محتوا
    • تماس با ما
      • ارتباط با ما
      • ارسال تیکت

داوطلبان کارشناسی ارشد آزاد 20 گزینه تازه دارند

Rate this page

روابط عموی دانشگاه آزاد به نقل از دکتر علوی فاضل اضافه کرد: داوطلبان در نظر داشته باشند انتخاب آنها باید از مجموعه امتحانی‌ای که در آن آزمون داده‌اند، صورت پذیرد.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد گفت: پذیرش محل‌های جدید براساس اولویت نمره کل و علاقه داوطلب صورت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: داوطلبان درنظر داشته باشند امکان ویرایش با انتخاب رشته محل مجدد وجود دارد که در این صورت برای معاونت سنجش و پذیرش آخرین ثبت نام ملاک قرار خواهد گرفت.

علوی فاضل در پاسخ به این سوال که آیا ثبت نام جدید باعث حذف قبولی مرحله قبل می شود گفت: این یک فرصت دوباره برای داوطلبان و هدف از آن بومی گزینی و افزایش قدرت انتخاب داوطلبان است؛ لذا هر داوطلب می‌تواند پس از انتخاب رشته در مرحله جدید منتظر نتایج این مرحله باقی بماند و بعد در مورد این که در کدام پذیرش خود ثبت نام کند، تصمیم گیری کند.

لازم به ذکر است در صورتی که فرد بخواهد در قبولی مرحله اول ادامه تحصیل دهد امکان ثبت نام با تأخیر برای وی وجود دارد.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در مورد زمان اعلام نتایج این مرحله گفت: نتیجه اواخر هفته آینده اعلام خواهد شد.

***

به گزارش ایسنا، دکتر علوی فاضل همچنین اعلام کرد: امکان انتخاب محل‌های جدید برای داوطلبان مرحله دکتری تا یکشنبه 23 شهریور ماه ادامه دارد و آن‌ها می‌توانند 20 محل دانشگاهی را انتخاب و در سایت ثبت نام کنند.

علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص این که چه کسانی واجد شرایط انتخاب محل‌های جدید هستند، گفت: کلیۀ داوطلبانی که در جلسه مصاحبه حضور داشتند می‌توانند در این مرحله شرکت کنند.

معاون سنجش و پذیرش در مورد شرایط شرکت داوطلبان بدون آزمون گفت: برای کلیه داوطلبان بدون آزمون که در جلسه مصاحبه حاضر بوده‌اند و حائز شرایط این دوره هستند، امکان انتخاب رشته در این مرحله وجود دارد. همچنین نحوه ارزشیابی کلیه داوطلبان با آزمون براساس نمره کل بعد از مصاحبه و برای داوطلبان دوره بدون آزمون مجموع امتیازات حاصل از معدل پایان نامه و مصاحبه علمی درنظر گرفته می شود.

وی در مورد اعضای هیات علمی گفت: کلیه اعضای هیات علمی‌ای که حائز شرایط هستند و در دور دوم کارنامه آنها در سیستم وجود دارد، می‌توانند در این مرحله شرکت کنند.

معاون سنجش و پذیرش گفت: امکان انتخاب محل های جدید تا پایان روز یکشنبه 23 شهریور ماه ادامه خواهد داشت و نتایج در روز چهارشنبه 26 شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.

پشتیبانی 24 ساعته
با ما تماس بگیرید
7 روز ضمانت بازگشت کالا
ضمانت بازگشت کالا تا 7 روز
ضمانت کیفیت بالا
خرید بهترین کالای موجود
پرداخت امن از درگاه بانکی
امنیت در خریدهای آنلاین
کارشناسان ما میزبان صدای گرمای هستند
02191077080

از سال ۹۳ که روان آموز کار خود را به همت جمعی از رتبه های برتر آزمون ارشد و دکترای روانشناسی آغاز کرد، سعی کرده ایم هر سال با شناسایی نیازهای داوطلبان و سلیقه طراحان کنکور، بهترین شیوه را برای کسب بالاترین درصد ممکن در هر درس ارایه دهیم. محصول این تلاش ها، ده ها عنوان کتاب است که به تدریج طی این سال ها نگاشته شده و هرکدام هر سال بیش از هشتاد درصد سوالات کنکور را مستقیما پوشش داده‌اند و مفتخریم که این کتاب ها، در کنار برنامه نارنگی و کلاس های مجازی و طرح های مشاوره، سبب شده اند که هر سال بخش بزرگی از رتبه های زیر ۱۰۰ آزمون کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی از همراهان روان آموز باشند و به خود می‌بالیم که بسیاری از رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی، به جمع همکاران روان آموز اضافه می شوند.

منابع ارشد روانشناسی

wpDiscuz
طرح تخفیف چلسی روان آموز
طرح تخفیف چلسی روان آموز