ظرفیت پذیرش دکتری روانشناسی

این جدول به زودی طبق دفترچه ۱۴۰۱ به روز خواهد شد

در جدول زیر ظرفیت پذیرش دکتری روانشناسی ۱۴۰۰ را برای هر رشته و مدرک به شکل جداگانه نوشته ایم. بزرگترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۰ به چشم می آید اضافه شدن پردیس در چند دانشگاه معتبر است. همچنین اضافه شدن گرایش عمومی در دانشگاه تهران و شهید بهشتی و همچنین دکتری روانشناسی بالینی روزانه و پردیس در دانشگاه شیراز از تغییرات قابل توجه است. دانشگاه بوعلی سینای همدان و تبریز نیز امسال به جمع دکتری روانشناسی عمومی پیوسته اند. تغییرات دیگری نیز وجود دارد که در جدول ملاحظه خواهید کرد. خوشحال میشویم نظر شما را درباره این ظرفیت ها بدانیم و اینکه اگر تجربه ای دارید در اختیار دوستانتان در سایت روان آموز بگذارید.

روانشناسی سلامت

دانشگاه

روزانه

شبانه

پردیس

دانشگاه تهران

3

2

0

دانشگاه خوارزمی تهران

4

0

4 نفر پردیس کرج

4 نفر پردیس تهران

روانشناسی بالینی

دانشگاه

روزانه

شبانه

پردیس

دانشگاه شاهد

2

1

2

دانشگاه شهید بهشتی

4

0

4

غیر انتفاعی علم و فرهنگ

5

دانشگاه شیراز

6

0

6

روانشناسی عمومی

دانشگاه

روزانه

شبانه

پردیس

دانشگاه ارومیه

7

0

0

دانشگاه اصفهان

5

3

5

دانشگاه الزهرا

6

 2

0

دانشگاه تربیت مدرس

3

0

0

دانشگاه رازی کرمانشاه

6

0

0

دانشگاه سمنان

2

0

0

دانشگاه شهید چمران اهواز

6

0

0

دانشگاه علامه طباطبایی

5

1 پژوهش محور

0

0

دانشگاه فردوسی مشهد

4

2

0

دانشگاه لرستان

2

0

0

دانشگاه محقق اردبیلی

5

2

0

بوعلی سینای همدان

2

0

0

 تبریز

6

 4

 0

تهران

2

1

0

خوارزمی (تهران)

5

0

5

شهید باهنر کرمان

2

0

0

بهشتی

4

0

0

پیام نور تهران

5

0

0

37 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

    • سلام بعد از اومدن نتیجه اولیه یعنی رتبه و تراز، انتخاب دانشگاه می کنید. قبلا فقط 5 جا میتونستید برید، اما پارسال تا 50 انتخاب داشتید و همه رو میتونسید برید مصاحبه.

  • به نام خدا
    سلام خانم دکتر
    آیا امسال سازمان سنجش برای دکترا دانشگاه سراسری تکمیل ظرفیت داره؟-
    در بعضی از رشته اگر ظرفیت برابر 4 نفر باشه و فقط 3نفر ثبت نام کنند، تکلیف چیست؟ با تشکر

  • سلام و عرض ادب
    خانم دکتر عزیز من تابستان 93 دفاع کردم و ارشدم روانشناسی عمومی بودم ولی کارشناسی مامایی روزانه بودم، ارشد پیام نور تهران بودم، به تبع شرایطم ناچار به انتخاب دانشگاه پیام نور شدم و اگر خدا بخواد قصد دکتری سراسری دارم، ولی رزومه ام شامل یک مقاله ISC و سه کنفرانس بین المللی و یک کتاب مرتبط با پایان نامه است، بنظر شما و با توجه به تجربیات سرکار با ایجاد چه شرایطی قبولی خودم رو تضمین کنم؟ و آیا امکان قبولی دارم؟

    با سپاس

    • سلام. می بینید که رزومه پژوهشی و اموزشی در قبولی سراسری خیلی مهم است و همچنین بر اساس سال و رزومه سایر داوطلبان مشخص میشه که ایا رزومه شما کافی هست یا خیر. بنابراین تا جایی که میتونید تلاش کنید که رزومه رو پر کنید با کار کردن مقاله، شرکت در همایش ها، گرفتن مدرک زبان، … همچنین ازمونتون رو هم اگر خوب بدین تراز بالا میتونه کمک کننده باشه گرچه نقش کمتری داره. نمیشه گفت امکان قبولی دارید یا خیر می بینید که دکترا وضعیت مشخصی ندارد شما هر سال باید حتما شرکت کنید چرا که وضعیت مشخصی نیست.

  • عذرخواهی میکنم فارغ التحصیلهای ارشد عمومی از دانشگاههای برترهم میتونن از این طرح اختیاری استفاده کنن؟؟
    ممنون از زحمات بی دریغتان،خداقوت و خسته نباشید

  • خانوم دکتر چندتا ازدوستان فارغ التحصیلم که روانشناسی بالینی خوندن بعد ازاتمام کارشناسی ارشدشون جدای ازکارآموزی 2سال طرح گذروندن و میگن که برای همه فارغ التحصیلای ارشده ،درسته ؟؟

  • سلام خسته نباشین خانم دکتر، ممنون از پاسخگوییتون
    چند سوال دارم1_ فقط تهران دکتری وزارت بهداشت داره؟
    2_ ظرفیت وزارت بهداشت چقدره؟
    3 _تا چه رتبه ای احتمال قبولی هستش؟
    4_ برای ثبت نام وزارت بهداشت مدرک زبان لازمه؟
    تشکر بخاطر وقت گذاشتن روی پاسخگویی به سوالات

    • سلام. لطفا به فهرست بالای سایت مراجعه کنید بخش کنکور بهداشت. اونجا بخش هایی هست که جواب سوالاتتون رو می گیرید. اطلاعاتی که برای بهداشت داریم این ها هست امیدوارم کمک کنه. باقی مطالب رو مشاور سایت اقای غضنفری میتونند راهنمایی کنند.

  • با عرض سلام ميخواستم بپرسم كه آيا شما از آخرين رتبه پذيرفته شده روانشناسي عمومي سال گذشته در دانشگاه علامه طباطبايي مطلعيد؟ و اينكه روند مصاحبه در اين دانشگاه رو چگونه ارزيابي مي كنيد؟ ممنون

  • سلام
    خانم دکتر، من شبانه مجازم .
    اگر کسی فقط شبانه و پردیس بزنه و برا مصاحبه دعوت بشه، اما به مصاحبه نره، از کنکور سال بعد محروم میشه؟
    و سوال دوم، اگر مصاحبه بره و قبول بشه ولی برا ثبت نام نره و بخواد یه سال دیگه بخونه، چطور میشه؟محروم که نمیشه؟

  • زينب جان سلام. من اواسط بهمن ماه با سايت شما آشنا شدم و اولين باره كه تو اين سايت كامنت ميذارم. از زمان آشنايي با اين سايت هم كارم شده هر روز يا هر دو روز يكبار به سايت خوب شما سر بزنم و يه تشكر هم بهت بدهكارم از بابت مطالب فوق العاده مفيدي كه ارائه كردي. عزيزم من دو تا سوال داشتم و نظرت خيلي برام مهمه. راستش من رتبم 90 شده و چون از سهميه رزمندگان و ايثارگران هم استفاده كردم تونستم اين سهميه جزو سه نفر اول باشم. من كارشناسيمو پيام نور و با معدل 16/71 و ارشدمو سراسري و با معدل 17/58 گذروندم. پايان نامم خيلي فاخره و با درجه عالي دفاع كردم. رزومه مطالعاتي من شامل 11 مقاله علمي پژوهش به زبانهاي فارسي و انگليسي و همچنين دو همايش ميشه. راستش من انتخاباموكردم و كارم تقريبا تموم شده. اما ميخواستم ازت بپرسم اگه با اين شرايطي كه ذكر كردم اولين انتخابمو روانشناسي باليني شيراز بزنم منطقيه يا دارم يكي از انتخابامو ميسوزونم ميدونم كه ايثارگران بايد طبق دفترچه انتخاب رشته 70 درصد نمره آخرين فرد پذيرفته شده رو بدست بيارند. اما نگاه يه كارشناسي مجربي مثل تو برام خيلي مهمه. حالا از نظر تو انتخابمو عوض كنم يا اميدي بهش هست. سوال دومم اينه كه من همه انتخابامو روزانه زدم به نظر تو ريسكه يا اينكه كار درستيه؟ مثلا با توجه به اينكه من آخرين انتخابمو دانشگاه اردبيل زدم و االبته هيچ علاقه اي به تحصيل در اونجا هم ندارم اما چون ميدونم كه در سال 92 آخرين رتبه پذيرفته شده روزانه در اونجا 114 بوده صرفا يه انتخاب حداقلي رو انجام دادم. با افراد زيادي مشورت كردم واونا انتخابمو تاييد كردند حالا به نظر تو درسته. عزيزم ببخشيد كه طولاني شد به خاطر استرس زيادمه. ممنون ميشم كه جوابمو بدي چون نظرت تو پايبندي يا تغيير تصميمم فوق العاده تاثير گذاره. بازم ممنون

    • سلام. شرایط رزومه و رتبه در سهمیه خوبی دارید بنابراین میونید به دانشگاه های برتر امید داشته باشید. من این رو از یکی از دانشجویانی که این شرایط رو داشته و قبول شده پرسیدم و ایشون هم تایید میکنن که احتمال قبولی هست اما خوب همه چیز بستگی به نفر اخر اون دانشگاه خواهد داشت و اونقدر هم قطعی نیست. این عدم قطعیت در دکترا فقط برای شما نیست و همه همین شرایط ابهام رو دارند. بنابراین بین 5 انتخابتون حتما باید دو انتخاب دست بالا باشه چون احتمال قبولی رو دارید. انتخاب اخرتون رو هم همینطور که گفتین باید دانشگاهی باشه که نهایتا مطمئنین اونجا قبول خواهید شد. بین این ها هم دو انتخاب میانه رو خواهید زد که با توجه به شرایط و علاقه خودتون تعیین میشه.

  • به نام خدا
    سلام خانم دکتر
    بنده فارغ التحصیل رشته روانشناسی گرایش گودکان استثنایی هستم که دوساله با اینکه نشستم و میخونم برای دکترا، متاسفانه موفق نبودم و حتی امسال که وقت و انرژی بیشتری گذاشتم رتبه خیلی بدتری از سال قبل داشتم به نحوی که مجاز هم نشدم(سال قبل مجاز شبانه شدم). حالا فکر تغییر رشته به ذهنم خطور کرده که یا روانشناسی بالینی یا سلامت امتحان بدم. گرایش سلامت رو دوست دارم ولی با توجه به ظرفیت بیشتر بالینی تمایل بیشتری به بالینی دارم. حالا میخام با شما مشورت کنم چون اول راهه و ناامید شدم یه جورایی اعتماد بنفس تحصیلیم خدشه دار شده. میخام که کمکم کنید و بگین که این تغییر رشته به صلاح من هست یا اصلا میتونم این کار رو بکنم چون بیشتر مقالاتم در حوزه استثناییه و برای مصاحبه مشکلی نخواهم داشت؟
    باتوجه به اینکه منابع بیشتری رو در بالینی داریم آیا خواهم تونست که امسال موفق باشم؟ و…….

    • سلام باید ببینید که برای چی استثنائی رو قبول نشدید. ایا کم کاری کردید یا واقعا برای خوندن کنکورش انگیزه ای ندارید. اگر کم کاری کردید که بهتر هست مجددا تلاش کنید برای همین رشته اما اگر انگیزه ندارید و علاقه هم نیست خوب تغییر رشته میتونه گزینه خوبی باشه. تغییر رشته متغیرهای زیادی رو باید در نظر بگیرید که به نظرم مهمترینش علاقه هست رشته های رواشنناسی صرفا یک سری واحد نیست که بگذرونید خیلی به مهارت و هنر شما بستگی خواهد داشت پس باید ببینید در کدام یک موفق تر خواهید بود. این رو بدونید که رقابت برای سلامت و بالینی خیلی سنگینه و کارتون راحتتر از استثنائی نخواهد بود. خوب عمومی راحتتر هست و ظرفیت هم بیشتر.

دیدگاهتان را بنویسید