تغییر زمان برگزاری کنکور ارشد

طبق خبر سازمان سنجش آموزش کشور مبنی بر تغییر زمان برگزاری کنکور ارشد 95، زمان کنکور ارشد 95 به تاریخ 16 و 17 اردیبهشت ماه 95 موکول شده است. بنابراین زمان کنکور ارشد سه ماه به عقب افتاده است. لازم دانستیم که بر اساس این تغییر، نکاتی مهم را در زمینه تغییر برنامه ریزی شما داوطلبان عزیز ذکر کنیم.

سازگار شدن با تغییرات ویژگی انسان های موفق است!

 

قابل توجه داوطلبانی که در نیمه راه مطالعه هستند:

این دسته از داوطلبان پرتلاش که ابتدای تابستان یا قبل از آن شروع به مطالعه کرده اند، حتما در نظر داشته باشند که در صورت عدم تغییر و اصلاح برنامه دچار خستگی در روند مطالعه خواهند شد. توصیه ما این است که ساعت مطالعاتی را کم کنند و همانطور که همیشه تاکید می کنیم که در ماه های اول مطالعاتی با زمان مطالعه بالا شروع نکنند، در سه ماه آینده نیز زمان مطالعه را کم کنند،  بین مطالعه حتما هفته هایی را برای مرور و جمع بندی قرار دهند و روزهایی را نیز برای تفریح، مسافرت و استراحت کامل تعیین کنند. دوستانی که از ما برنامه بلندمدت دریافت کرده اند، حتما برای تغییرات در برنامه ریزی اقدام خواهد شد. اما از یک سو باید دقت کرد که این خبر باعث نشود که این دسته داوطلبان به گمان اینکه چقدر زمان دارند و بیهوده در حال مطالعه هستند، مطالعه شان را خیلی کم کنند و از دور خارج شوند!! میانه روی در این بازه زمانی، استفاده از این فرصت برای دوره و جمع بندی بیشتر و مطالعه با خیال راحتتر فرصتی است که نصیب شما شده است! مخصوصا با برنامه ریزی و طرح های ویژه ای که برای روزهای طلایی عید خواهیم داشت از این دوران بیشتر برای جمع بندی استفاده خواهیم کرد.

قابل توجه داوطلبان خوش شانسی که هنوز شروع به مطالعه نکرده بودند یا زمان مطالعاتی کمی داشتند:

باید گفت شانس در خانه شما را زده است! برنامه ریزی را طبق همان مواردی که در سایت نوشته ایم شروع کنید یعنی برنامه ریزی کوتاه مدت که بعد از آن برنامه ریزی بلندمدت انجام خواهد شد. خوشحالیم که از ابتدای راه با شما خواهیم بود. شما نیز تا حدودی با نکات فوق روبه رو هستید چرا که زمان خوبی برای مطالعه دارید و باید طوری برنامه ریزی کنید که به مطالعه منابع، جمع بندی و دوره آنها برسید به شکلی که برنامه پیوسته و بدون خستگی داشته باشید. آن دسته از دوستانی که نگران نداشتن وقت برای مطالعه منابع اصلی بودند، امیدوارم که دیگر چنین سوالی را حداقل تا دو  سه ماه آینده در سایت نداشته باشیم که آیا منبع اصلی بخوانم یا خیر! چرا که جواب قطعا، بله خواهد بود. دوستانی هم که زمان روزانه کمی داشتند نگرانی شان کاملا رفع می شود به شرطی که همچنان با همان زمان کم به مطالعه پیوسته ادامه دهند.

قابل توجه داوطلبانی که قصد جدی برای شرکت در کنکور ارشد بهداشت  داشته اند :

با توجه به اینکه کنکور ارشد بهداشت در ابتدای خردادماه برگزار می شود، زمان دو کنکور به هم نزدیک شده است. دوستان به شکلی برنامه ریزی کرده بودند که بعد از کنکور ارشد سراسری، تمام زمانشان را برای دروس غیرمشترک کنکور بهداشت بگذارند. اما با این تغییرات، باید دقت کنند که در سه ماه آخر باید برای دو کنکور دوره داشته باشند. بنابراین اگر قصد جدی برای شرکت در این دو کنکور را دارید، می توانید طوری برنامه ریزی کنید که دروس همزمان مطالعه شوند. نظریه های شخصیت، نظریه های روان درمانی، ارزیابی روانشناختی و زبان عمومی چهار درس کنکور ارشد بهداشت هستند که در سراسری وجود ندارند. همچنین درس روانشناسی عمومی برای کسانی که در سراسری فقط گرایش بالینی را مطالعه کرده اند جدید خواهد بود.  این دروس را کم کم در برنامه بگنجانید و ماه های آخر را برای هر دو کنکور دوره کنید.  زمان خوبی هم دارید و جای نگرانی نیست.  این نباید باعث آشفته شدن برنامه ریزی شما شود، برعکس می توانید با خیال راحت برای هر دو کنکور آماده شوید به شرطی که بتوانید برای همه دروس زمان مطالعاتی معقول آن را بگذارید.

 

قابل توجه داوطلبانی که قصد جدی برای شرکت در کنکور ارشد ازاد  داشته اند :

کنکور ارشد آزاد نیز در اردیبهشت ماه برگزار می شود. شبیه کنکور بهداشت دوستان دروس غیرمشترک شامل روانسنجی، روانشناسی شخصیت، روانشناسی تربیتی و روانشناسی عمومی (برای کسانی که در سراسری فقط درس بالینی را مطالعه کرده اند) خواهند داشت که باید همزمان مطالعه شوند و ماه های آخر فقط دوره برای دو کنکور انجام شود. اما این نکته هم قابل ذکر است که برای مثال به طور کلی تاثیر دروس روانسنجی و روانشناسی تربیتی نسبت به بقیه دروس کمتر است و می توانیم مطالعه آنها را فعلا شروع نکنیم.

 

پس در جمع بندی دو نکته را برجسته می کنیم:

1- برنامه ریزی را طوری تنظیم کنید که پیوسته باشد، باعث خستگی نشود، در عین حال خیلی کند نباشد که شما را از دور مطالعه خارج کند، هفته هایی (مثلا آخر هر ماه) برای جمع بندی و انسجام دادن به مطالب و روزهایی برای استراحت کامل در نظر بگیرید. 

2-  با توجه به همزمان شدن با سایر کنکورها، در صورتی که قصد شرکت در کنکور دیگری را نیز دارید طوری برنامه ریزی کنید که ماه های آخر فقط و فقط دوره کنید و احیانا فقط دروسی باقی بمانند که اهمیت کمتری دارند و در بازه زمانی کمی قابل جمع کردن هستند. 

 

تغییر برنامه های سایت روان آموز:

ما هم نکات فوق را درباره تنظیم سرعت و پیوسته بودن برنامه حفظ خواهیم کرد و در تمام این ایام تا روز کنکور در اردیبهشت 95 با شما خواهیم بود. و امیدواریم با توجه به فرصت بیشتری که در اختیار داریم با خیال راحتتری خدمات بیشتری را برای شما ارایه کنیم.

با توجه به اهمیت بسیار زیاد دوران عید برای آن ایام برنامه ویژه ای جهت جمع بندی خواهیم داشت.

دوستان می توانند تا آخر تابستان برای ثبت نام در طرح تبسم مجددا اقدام کنند. دوستانی هم که در طرح شرکت کرده بودند تغییرات به اطلاع آنها خواهد رسید.

 

 

 

 

 

 

 

74 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام روزتون بخیر
    من از الان میخوام شروع کنم به خوندن برای کنکور ارشد و نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و منسجم دارم.
    میخواستم درباره ی برنامه ریزی هاتون بدونم.
    ممنون میشم برام توضیح بدید
    با تشکر

    • سلام اصل کار من شبیه چیزی است که در پست شروع اصولی کنکور (در بخش نکات مشاوره ای ارشد سراسری) نوشته ام. اون مطلب رو بخونید برای شروع کمکتون خواهد کرد. اگر به مشاوره تلفنی هم احتیاج داشتید به بخش مشاوره تحصیلی مراجعه کنید.

  • باسلام من متقاضی ارشد مهندسی شیمی هستم . و متاسفانه یا خوشبختانه از اوایل تابستون جدی شروع کردم و بعضی از درس ها رو تموم کردم اما با توجه به تغییر کنکور کمی اراده ی اولیم رو از دست دادم و احساس خستگی و یکنواحتی دارم. و حس میکنم هنوز زمان زیادی باقی مونده و مطالعه من فایده ای نداره اما وقتی کم مطالعه می کنم هم استرس میگیرم. میشه راهنمایی کنید روزانه چند ساعت بخونم؟ و چیکار کنم؟

  • باسلام من کارشناسی علوم تربیتی دارم میخوام برای ارشد بالینی بدم میخوام بدونم اگه ارشد بالینی بگیرم بعد بهم مجوز دفتر میدن و دیگه اینکه برای شروع درس خوندن چیکار کنم ؟؟ از کجا شروع کنم

    • سلام با توجه به اینکه علوم تربیتی در مجموعه روانشناسی قرار گرفته با گذروندن کارگاه هایی میتونید برای مجوز اقدام کنید گرچه این اطلاعات کلی من هست و توصیه میکنم از سازمان نظام جزئیات رو سوال کنید که بعدا مشکلی پیش نیاد. برای شروع پستی در سایت هست به اسم شروع اصولی کنکور (در بخش ارشد سراسری، قسمت نکات مشاوره ای). اون رو بخونید فکر میکنم مفید باشه چون سوالتون کلی است و پاسخ مشخصی نداره.

  • دوباره سلام .
    ببخشید اگه ر.مثبت گرا بخونم و دکتری بالینی .برای هیئت علمی شدن مشکل پیش میاد؟میگن باید مدرک ارشد و دکتری یکی باشه؟
    و دومی اینکه بالینی آزاد بهتره یا ر.مثبت گرا پیام نور؟
    زحمته میشه لطفا به جواب های قبلیم هم پاسخ بدین

    • سلام قطعا اگر بتونید دکترا بالینی بخونید مشکلی پیش نمیاد. ولی باید دید که با این گرایش چقدر میتونید روی دکترای بالینی مطمئن باشید چون رقابت در این گرایش بسیار بالاست و شما از نظر گرایش ارشد در درجه پایینتری نسبت به بالینی ها و عمومی ها قرار می گیرید. یک رزومه قوی شاید بتونه جبرانش کنه. فکر میکنم بالینی ازاد بهتره.

  • ممنون .شما راجع زمینه کارهای ر.مثبت نگر اطلاع دارین؟آیا در کلینیک های مشاوره از این رشته استفاده میشه؟من قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه علوم پزشکی هم دارم و برای این منظور باید ارشدم روانشناسی باشه .بنا بر این زمان برام خیلی مهمه.تو این بازه ی زمانی باید چند تا کار رو همزمان انجام بدم.از این دانشگاه ک مطمئن نیستم ولی اگه بدوم رشته ام بدرد بخوره میرم.اگه میشه در مورد رشته ام راهنماییم کنید.میتونم تلفنی ازتون مشاوره بگیرم؟ممنون

    • سلام. این گرایش جدیده و اطلاعات خاصی درباره اش ندارم. بازار کار مشخصی هم نداره. با توجه به اینکه دانشگاه های برتر هم این رشته رو ندارند معلوم نیست هنوز که هدف از اضافه شدن این گرایش چی هست. برای مقطع دکترا هم شما در کنار عمومی ها و بالینی ها قرار میگیرید که از نظر رقابتی هم در نظر بگیرید گرایش بالاتری محسوب میشن.

  • سلام.من زنجانی هستم و امسال پیام نور رامسر روانشناسی مثبت گرا قبول شدم،کارشناسی دانشگاه تهران بهداشت محیط بودم
    حالا میخوام بدونم .فارغ التحصیل شدن از این رشته فایده ای داره؟اصلا این رشته بطور واقعی نه تئوریک .زمینه کار برا من داره؟چقدر فرق هست بین کار کردن با مدرک پیام نور و مثلا تهران؟ب ظرتون یه سالم بمونم (از طرفی من متاهل شدم و زمان اتمام درس و شروع کار برام مهمه)
    لطفا راهنماییم کنید .خودتون بودین چ میکردین؟

    • سلام قطعا نمیتونم بگم که اگر جای شما بودم چکار میکردم جون هر کسی اهداف خودش رو داره. بستگی داره می خواید با مدرکتون جکار کنید، جقدر امسال درس خونده بودید، اگر بخواید دوباره بخونید شرایطی بهتر از سال قبل دارید یا فرقی نداره و … قطعا در زمینه کاری بین دو مدرکی که فرمودید تفاوت هست و چون این گرایش هم جدیده بازار کار مشخصی نداره

  • سلام خانم دکتر عزیز.
    خدا قوت.
    یه سوال داشتم: با توجه به تغییر زمان برگزاری کنکور، آیا امکانش هست که آزمونهای مدرسان هم دیرتر شروع بشن؟ شما خبر ندارید؟
    ممنونم

  • سلام مجدد استاد…یعنی وقتی دوجلد آسیب تموم شد برم سراغ کودکان؟ یه سوال دیگه اینکه کتابای آمار،علم النفس،روش تحقیق. رشد پوران پزوهش چاپ دهه 80 یااوایل 90 بنظرتون به درد میخورن ؟!
    متشکرم

    • سلام. بله البته باید توی برنامه بلندمدتتون مشخص کنید که اسیب کی تمام میشه و استثنائی کی شروع میشه. باید در یک بازه زمانی خوبی هر دو تموم بشن که دوره رو شروع کنید. اگر طول میکشه میتونید همزمان هم بخونیدش. دهه 80 یا اوایل 90؟ خوب چه سالی شد آخر؟ 🙂

  • خانم دکتر.خوندن کتابای میلانی وافروز برای کودکان کفایت نمیکنه؟حتمابایدکتاب گنجی روهم بگیرم؟باتوجه به اینکه ویرایش جدید چاپ شده وتغییر رشته ای هستم
    بعدکی کودکان وروش تحقیق رو شروع کنم؟
    ممنونم از راهنمایی همیشگی تون

    • سلام. با توجه به اینکه میخوایم کتابی بر اساس دی اس ام پنچ هم بخونیم کتاب اقای گنجی رو معرفی کردیم…بعد از تمام شدن امار و اسیب میتونید این دو رو شروع کنید و به شکلی تنظیم کنید که با ازمون اگر شرکت کردین هماهنگ باشه.

    • سلام سالی میتونید شرکت کنید که شهریور اون سال فارغ التحصیل بشین برای مثال امسال اگر میخواستید شرکت کنید شهریور 95 باید فارغ التحصیل می شدید. تا زمان شما معلوم نیست که دقیقا زمانش کی باشه ولی همین حدود زمستان و بهار هست دیگه.

  • سلام استاد گرامی. خسته نباشید. چند سوال داشتم که بسیار ممنون میشم زودتر جواب بفرمایین.
    1) مفهوم الگوی مقایسه نیمرخ ها در فصل 5 فیرس به چه معناست؟
    2) برای چه دروسی مدسان و کدام دروس پوران پژوهش را توصیه می کنین؟!
    3) روش خواندن مطالعه درس آمار چگونه است؟
    بی نهایت سپاس

    • سلام. 1- در ازمون ام ام پی ای منظورتون هست؟؟ این ازمون به شما یک نمره تکی داده نمیشه که بخاید اون رو تفسیر کنید. به جای اون یک نموداری به دست میاد که بر اساس اون تفسیر انجام میشه. 2- از پوران پژوهش کتاب فیزیولوژی دکتر پیری و کتاب رشد فرهنگی و بالینی اش رو خوندم خوب بوده. امار و مرضی مدرسان هم خوب هست. باقیشون رو من نمیتونم مقایسه کنم فک نمی کنم فرقی داشته باشن. 3- مدرسان کتاب امار کاملی داره که میتونید همزمان با خوندن هر فصل تست ها رو بزنید و متوجه بشین که چه مطالبی مهم تر هستند و چه فرمول هایی هیچ وقت ازشون سوالی نیست. فرمول ها رو میتونید فلش کارت هم بکنید.

    • سلام همان منابع قبلی. یادگیری و شخصیت که اضافه شده اند در واقع مربوط به گرایش های دیگه هستند نمیدونم چرا برای رشته ما جدا نشدند!! اینطور که نوشته شده شما هم باید بخونید! برای شخصیت کتاب های فیست و شولتز منابع اصلی روانشناسی شخصیت هستند. برای یادگیری باید از دوستان سایر گرایش ها بپرسم و با اطمینان بیشتر بگم.

  • به نام خدا
    سلام خانم دکتر- مواد امتحانی ازمون دکترای 95 رشته روانشناسی الان روی سایت سازمان سنجشه- میشه درباره مواد امتحانی که شامل رشد و یادگیری، شخصیت واسیب شناسی روانی و….صحبت کنید. تشکر

    • سلام. چون سایر گرایش ها هم در این مجموعه هست مثل تربیتی، این دروس اضافه شده اند. به این معنی نیست که برای ما بار ارزشی داشته باشند…. نمیدونم واقعا دارن چیکار میکنن!!!!

  • با سلام خانم دکتر عزیزم مثل همیشه صمیمانه و صبورانه پا ب پای ما کنکوری ها قدم بر میدارید سپاس گزارم از این همه مهربانی یب منت تون. خانم دکتر خواستم بپرسم برای درس آسیب شناسی روانی کتاب آقای گنجی 4 فصل اول از جلد 1 مهم هستند برای کنکورارشد ؟ یا از فصل 5 که اختللات شروع میشه بیشتر سوال میدن تو کنکور و اهمیتش بیشتره ؟؟؟ممنون میشم راهنمایی ام کنید

  • سلام استاد. چندتاسوال داشتم که خیلی ممنون میشم زودتر جواب بدین.
    1) ازسه فصل اول کتاب فیرس,سوال طرح شده سالهای گذشته؟
    ۲)منظور از الگوی مقایسه نیمرخ ها چیست؟ راستش خوب متوجه نشدم موقع خوندن
    3) بفرمایین کتاب کمک آموزشی مدرسان درچه دروسی مناسب وضروری است ودرکدام دروس,پوران؟
    پیشاپیش از حوصله و وقت ارزشمندی که میذارین بی نهایت متشکرم

    • دو سوال اخر رو در کامنت دیگری هم پرسیده بودین. سوال اول: دو سال پیش فک میکنم سوالی بود درباره رازداری. دفترچه اشو نگاه کنید می بینید. سوال راحتی بود. کلا سه فصل اول خیلی نکته ندارن سریع بخونید و فقط نکاتش رو خط بکشید که دیگه بهش برنگردید

  • ممنون از جوابتون . میدونم عقب افتادنش ربطی به یکی شدنش بل وزارت بهداشت نداره . ولی به این فکر میکنم که اگر احتمالش زیاد باشه ، زمان زیادی رو ازدست میدم که مطمئنا اگه روی رشته های راحتتر و یا مرتبط تر با توان و رشتم بذارم ، موفق میشم . ترسم از اینه که از این رونده و از اون مونده بشم . البته کسی هم کاری نمیتونه بکنه.هععی

  • سلام خسته نباشید. می خواستم از زحماتتون تشکر کنم .ی سوال داشتم :اگه برای هر درس مثلا درس بالینی فقط یک کتاب منبع اصلی تهیه بشه مثل فیرس و در کنارش از تست اسفاده بشه برای داشتن یک رتبه ی خوب کافی هست ؟یا اینکه باید همه ی کتاب هایی که به عنوان منبع برای هر درس معرفی شده را مطالعه کرد؟و اینکه اگه فقط منبع بخونم بدون کتاب مدرسان امان قبولی من وجود داره؟

    • سلام درباره منابع کامل در سایت توضیح دادیم. بعضی دروس هست که خوندن دو منبعش مهمه چون مطالب دو منبع با هم کامل فرق دارن مثل لورابرک که برای چرخه زندگی است و کتاب کرین که برای نظریه هاست. اما بعضی دروس مثل اسیب کتاب ها خیلی همپوش هستند و میتونید به جای منابع دومش از خلاصه کتاب موسسات استفاده کنید. کتاب های موسسات برای جمع بندی، نکات مهم و تست زنی به دردتون میخورن.

  • سلام زینب خانم . روزتون بخیر و شادی . من تغییر رشته ای هستم و با سختی زیااااد و بچه کوچک دارم برای بالینی که تو قم پردیس فارابی داره میخونم چون بخاطر بچم نمیتونم شهر دیگه ای برم . اگر بالینی ب وزارت بهداشت سپرده بشه چه کنم من ??!کاش لااقل تکلیف معلوم بود !به پیامنور فکر کردن اصلا ارزش داره برای کسی که هدفش صرفا مدرک نیس ? با توجه به اینکه اگرهم پیامنور شرکت کنم بعیده بتونم کلاساش رو برم شهر دیگه . قم ارشد تربیتی هم داره . بین پیامنور عمومی و بالینی و دولتی تربیتی ، و یا دولتی روانشناسی اسلامی مثبت گرا که اون رو هم قم داره کدوم رو پیشنهاد میکنید ?بدبختیم اینه ک بیشترین وقتم رو رو خوندن بالینی گذاشتم ، که البته الان برنامم رو تغییر دادم و دارم روی دروس مشترک تری مثل رشد و مرضی فکر میکنم . ممنون اگه راهنمایی کنید .

    • سلام. هنوز که چنین خبری قطعی نیست و اصلا این قدر بحث سرش هست که به این زودی به نتیجه نمی رسه . بهتره نگران نباشید و به همون کار قبلیتون ادامه بدین. عقب افتادن کنکور سراسری هیچ ربطی به یکی شدن اون با بهداشت نداره.

  • سلام ممنون از جوابتون میخواستم بپرسم ک شما جزوه های خلاصه شده هم خودتون دارید اگه هست میشه قیمت و نحوه درخواست خریدشم بگین بعد میشه بگید منابع اولیت اول کدوما منظورتونه چون من تو هر سایتی ک واسه منابع نگاه میکنم کلی منابع ارائه شده منی ک الان میخوام شروع کنم گیج شدم ک کدوم منابع رو تهیه کنم

    • سلام. منابع رو میتونید از بخش ارشد سراسری در فهرست بالای سایت ببینید. مجموعه کتاب های ما هم در بخش دانلود در فهرست بالای سایت هست. که طی چند روز اینده مجموعه فیزیولوژی هم بهش اضافه میشه از سه منبع اصلی.

  • سلام و خدا قوت.
    من درس بالینی: 8 فصل، آسیب 4 فصل، و زبان 3 فصل خوندم. بقیه رو هیچی.
    با توجه به این افزایش زمان، پیشنهادتون برای مطالعه چیه؟ البته 2 ترم دیگه از دانشگاهم مونده. حتما میخوام رتبه زیر 10 باشم.
    در ضمن، مدرسان، درس آمار رو به خوبی پوشش داده؟ مشکلی نیست اگه آمار رو فقط از مدرسان بخونم؟

    • سلام لطفا مطلب مربوط به شروع اصولی رو بخونید (ارشد سراسری در فهرست بالای سایت بخش نکات مشاوره ای.) در اونجا برننامه ریزی رو توضیح دادم. میتونید فعلا با قسمت اول هر درس شروع کنید مثلا اسیب گنجی، رشد لورابرک، بالینی فیرس، امار، فیزیولوژی، زبان . و قسمت های دوم رو بعد از اونها جایگزین کنید بعنی استثنائی، نظریه های رشد، نظریه های روان درمانی، روش تحقیق، انگیزش، علم النفس. یک برنامه بلندمدت بریزید که ما هم میتونیم در این زمینه کمک کنیم. برنامه طوری باشه که بینش هفته هایی برای مرور حتما باشه و استراحت. از زمان شروع ازمون ها قسمت های اول حدودا به دوره برسند و قسمت های دوم شروع بشن. دو تا سه ماه اخر هم فقط دوره و جمع بندی با خلاصه ها.

  • سلام خانم دکتر خجوی عزیز.شرمنده که انقدر سوال میپرسمً .خانم دکتر من هرچی متون میخونم موقع تست زدن همون درس هم حتی به مشکل برمیخورم من زبان عمومی ام خوب نیست و کلی کلمه در تست ها هست که نمیدونم معنیشون رو و گاهی معنی رو حدس میزنم و اشتباه حدس میزنم‌من برای بهترشدنه زبانم چیکار کنم؟؟حد اقل بتونم تا مرز۴۰درصد بزنم‌.ممنون میشم راهنماییم کنید.

  • به نظر من این تغییر زیاد خوب نیست چون خیلی طولانی میشه و ضمناا عید هم خیلی زمان مفیدی برای درس خوندن نیست کاش تغییرش نمیدادن
    به نظر شما من که از اول خردا شروع کردم با روزی تقریبا 6 ساعت با ین زمان اضافه شده تعداد منابع مطالعه ام رو افزایش بدم مثلا اگر آسیب گنجی رو میخونم سلیگمن هم اضافه کنم یا نه همینایی که قبلا تو برنامه ام بوده رو مرور بیشتر کنم؟؟؟؟

    • سلام طبق توضیحی که دادم دوره های بین مطالعه رو افزایش بدین و یک جمع بندی از اونچه میخونین در این دوران انجام بدین مثلا هفته اخر هر ماه. تایم مطالعه روزانه رو کاهش بدین فعلا. منابع اولویت دومی که در سایت معرفی شده رو میتونید مطالعه داشته باشید.

  • سلام استاد ، خیلی خوشحال هستم از این تغییر به نفع من است چون دی ماه تمام می شود درسم و لیسانس می گیرم و فرصت کافی برای پیشرفت دارم . یک گزارش هم بدهم : تلگرام بخوبی کار کرد و همان لحظه برای من پیام آمد

  • سلام خسته نباشيد
    ميشه منا راهنمايي كنيد؟
    من بين انتخاب ازموناي ازمايشي سنجش ومدرسان خيلي شك دارم
    به نظر شما كدوم بهتره؟
    با توجه به اين كه نفر اول كنكور 94 سنجش شركت كرده بودن شما كدوما پيشنهاد ميكيد؟
    مرسي به خاطر وقتي كه ميزارين

  • خانم خجوی عزیز سلام.من از اواسط تیر روزی 5-4 ساعت درس میخونم. ولی الان با تغییر زمان کنکور خیلی ناراحت شدم.چون 4 ماه تمام باید همه وقتمو صرف پایان نامه کنم و با شرایط دانشگاه ما تو این مدت اصلا نمیتونم برای کنکور درس بخونم…به نظر شما تا اخر شهریور تایم مطالعه ام را کمتر کنم یابیشتر؟
    بسیار ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

  • خیلی برام جالبه که جدا از طرح ها و برنامه های اختصاصی و ثبت نامیتون برای کنکوری ها اطلاعات رو بازم به صورت کامل برای همه بازدیدکنندگان سایت قرار میدید و اینکه اینقدر کامل جواب نظرات رو میدید طبیعتا این جدا از رویه معمول آموزشگاه های کنکوره که ذیل تا سطح سایتشون رو پر کردند از تبلیغات برای دوره هاشون و راستش همین تک پست شما رو اونا به عنوان فوت و فن کوزه گری پیش خودشون نگه می دارن تا به “ثبت نامی ها” اونم شاید ارائه بدن. خلاصه اینکه خوشحالم از اینکه سایتی پیدا شده که جدا از تدوین “بیانیه ارزش ها” به صورت کامل به اون عمل هم میکنه. به عنوان دانشجوی ترم دویی کارشناسی روانشناسی لازم دونستم تشکر کنم ازتون. و البته اینکه ازتون می خوام خواهش کنم همونطور که در جواب یکی از نظرات گفتید که عموما ترم های اولیه کارشناسی حداقل تا ترم چهارم برای قوی کردن پایه و نظریه است ، منابع و راهکارهایی در راستای رشد همین چیزی که گفتید هم معرفی کنید چون راستش حداقل اگه خودمو مثال بزنم آدمی نیستم که تا ترم چهارم بتونم آروم و قرار بگیرم. دوباره ممنونم.

    • سلام سپاس از قدردانی شما. اگر دانشگاه سراسری هستید هر منبعی که معرفی میشه برایی هر واحد به خوبی بخونید و کنارش منابعی که در سایت هم معرفی کردیم در هر ترم بخونید تا در اون واحد درسی قوی بشید.

  • سلام خانم دکتر
    من مدتی هست که شروع کردم به خوندن و الان به ترتیب زیر وضعیت مطالعه هام پیش رفته است:
    روان بالینی : فیرس تا فصل 8 – پروچسکا تا فصل 5 – شاملو فصل 4
    رشد برک رو خلاصه نویسی کامل کردم – رشد منصور جلد اول تا انتهای پیاژه و از جلد دوم نیز برخی از مباحث رو نوشتم
    مرضی و اسثنایی: (این دو منبع رو از طریق کتب اصلی انگلیسی یعنی خود DSM و Kaplan 2015 می خونم) و فصول زیادی از جمله اسکیزوفرنی،خلقی،متد تحقیق رو تموم کردم + زمینه مناسبی از درس مرضی دارم و کودک استثنایی رو هم تازه شروع کردم که مشترکاً کتب گنجی و میلانی فر هستن.
    روان عمومی فصل دوم رو امروز تقریبا تموم می کنم
    روش تحقیق 4 فصل اول رو تموم می کنم تا آخر این هفته
    انگیزش و هیجان ریو فصل اول و خداپناهی دو فصل اول تموم شدن
    فیزیولوژیک رو هنوز شروع نکردم اما تو این بحث هم زمنیه مناسبی دارم
    زبان رو خوشبختانه مسلطم و فقط لغات رو میخونم جهت آگاهی و به تکنیک های تست زنی واردم
    آمار و علم النفس رو شروع نکردم
    ————————————–
    اما سوالات من:
    1- تا چه حد امکان واگذاری رشته بالینی به وزارت بهداشت هست؟ چرا که اگر بر این اساس باشد امکان شرکت برای من که رشته کارشناسی ام غیر روانشناسی هست غیر ممکن می شود.
    2-من 1-10 امسال(اول دی ماه) سرباز هستم، اما خوب رویه رو جوری چیدم که خلاصه همه این دروس رو با خودم خواهم برد و در طول مدت آموزشی باحتمال بسیار بالا زمان زیادی رو از دست خواهم داد،الان نیاز به مطالعه بیشتر دارم؟
    3-معدل دوره کارشناسی من 13.33 هست آیا با توجه به ضریب اثر معدل امکان رتبه “تک رقمی” هست؟ اگر بله میزان درصد ها را باید چگونه نگه دارم؟ بالای 70 کفایت میکند؟
    4-من یک بار دیگر تجربه شرکت در آزمون ارشد بالینی با این درصد ها رو دارم متون زبان 78 درصد،علم النفس 11 درصد، آمار 3.3 درصد،مرضی 18 درصد،رشد 23 درصد،بالینی 22،عمومی 8 درصد و فیزیو 20 درصد (برای بار اول فقط سوالات سنوات و چند کتاب رو خوندم در حد یک دور و نه بیشتر) با این شرایط امکان رتبه تک رقمی هست؟
    ممنون از راهنماییتون

    • سلام سوال شما خیلی طولانی است و با توجه به تعدد کامنت ها، امکان پاسخ گویی به آن را ندارم. می توانید خلاصه بفرمایید یا از مشاوره تلفنی استفاده کنید. موفق باشید.

    • برای شروع ابتدا پست مربوط به شروع اصولی رو در سایت بخونید (ارشد سراسری در فهرست بالای سایت- بخش نکات مشاوره ای) . شیوه برنامه ریزی توضیح داده شده. منابع هم برای هر درس جدا توضیح داده شده اند. بعد از اون اگر مشاوره خواستید در خدمتم.

  • سلام خسته نباشید من ترم ۷ هنوز منابع ارشد و شروع نکردم چون فکر میکردم وقت ندارم اما الان ک زمانش تغییر کرده خواستم بدونم اگه الان شروعبه خوندن کنم با اینکه مهر ماه درسای دانشگاهیم هست امکان قبولی من هست مرسی اگه راهنماییم کنید یا اینکه کنکور ۹۶شرکت کنم

  • خب اینجچری که خیلی عالی شد. ممنون از خاطلاع رسانی و راهنماییتون. فقط من کهطرح تبسم نبودمخوندن منابع رو از اول شهریور شروع کنم و بعد از خوندن منابع برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه کدت رو اجرا کنم ؟ ممنون

  • سلام ممنون از سایت پر محتواتون سوالی از حضورتان داشتم لینکی جهت عضویت در لاین برای ما قر دادین من لاین ندارم اگر مطالب لاین با تلگرام یکی است من لاین را نصب نکنم اگر مطالب دیگری میگذارید آن را نصب کنم ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید