تحلیل کنکور ارشد روانشناسی 99، 98 و 97
تحلیل کنکور ارشد روانشناسی
تحلیل کنکور به ما کمکهای زیادی میکنه و یکی از موارد ضروری و تأثیرگذاره که در سال کنکور به هیچ عنوان نباید ازش غافل شد. تحلیل سوالات کنکور و آزمونهای آزمایشی دارای اصول و قواعد متعددی است و به شکلها و روشهای مختلفی میشه به بررسی و تحلیل سوالات کنکور و آزمونهای آزمایشی پرداخت. به عنوان مثال میشه به سطح سختی و سادگی سوالات اشاره کرد؛ میزان ساده یا پیچیده بودن جملات و گزینهها رو مورد توجه قرار داد و در حالت دیگه هم میتوان به حل سوالات و طرح جواب تشریحی برای اونها پرداخت. اما حالت دیگری هم برای تحلیل سوالات وجود داره و اون بررسی میزان بودجهبندی مباحث جزئی مختلف برای هر درسه.
ما در این مطلب به بررسی و تحلیل بودجهبندی سوالات هر درس در هر مبحثی به صورت جزئی پرداختهایم. این تحلیل جزئی و با دقت به ما کمک میکنه تا مباحث مهمتر و کنکوریتر رو شناسایی کرده و در برنامه مطالعاتی خودتون به شکل ویژهتر و پررنگتری مورد توجه قرار بدین.
این بودجهبندی به ویژه در مواقعی که داوطلب وقت کمتری برای مطالعه داره خیلی میتونه یاریدهنده و کارساز باشه. با شناسایی این مباحث مهم داوطلب میتونه تمرکز بیشترش رو روی این مطالب بذاره و با صرف وقت کمتر بازده بیشتری از مطالعهاش بگیره. اگرچه که حذف مطالب دیگه و تمرکز بر روی یک سری مطالب کار ریسکپذیریه و ممکنه سر جلسه کنکور با دیدن سوالاتی متفاوت از همیشه شگفتزده بشین! بنابریان انتخاب منطقیتر برای برنامه مطالعاتی اینه که همه مطالب رو مطالعه کنین اما بر روی مطالب مهمتر متمرکز باشین.
تحلیل و بودجهبندی دروس آسیبشناسی روانی و کودکان استثنائی، روانشناسی رشد، روانشناسی بالینی، روانشناسی عمومی، روانشناسی فیزیولوژیک و انگیزش و هیجان، علمالنفس و آمار و روش تحقیقه در ادمه ذکر شده.
[table id=6 /]
[table id=8 /]
[table id=9 /]
[table id=10 /]
[table id=11 /]
[table id=12 /]
[table id=13 /]
راه و روش تحلیل کنکور
گروه اول : سوال هایی که درست پاسخ دادین
اگر در درسی تعداد پاسخهای صحیحتون زیاده حتما روش خوبی داشتین. از درسهای موفق خودتون (درسهایی که پاسخهای صحیحتون زیاده) روشهای خوبتون رو کشف کنین و در دفتر برنامهریزی یا کتاب خودآموزی یادداشت کنین. کشف روش از درسهایی که پاسخهای صحیحتون زیاده یک دستاورد مهم برای شماست. از کنار درسهایی که نقطه قوت شماست به راحتی نگذرین و با توجه و تمرکز بیشتر نسبت به اونها خودتون رو در مطالعه و تستزنی بیشتر بشناسین.
گروه دوم : سوالهایی که اشتباه پاسخ دادین
سوالهایی که اشتباه پاسخ دادین جزء یادگیریهای ناقص شما هستن. روی این سوالها بلافاصله پس از آزمون تمرکز کنین و علت پاسخ اشتباه رو پیدا کنین. بعد از اون حتما سعی کنین تا موضوع رو یادبگیرین. از اشتباه خود عصبانی نشین چرا که اشتباه بخش ضروری یادگیری است. مهمترین کاری که برای یادگیری پس از آزمون میتونین انجام بدین یادگیری از پاسخهای اشتباهتونه.
از پاسخهای اشتباه دو نکته رو میتونین یاد بگیرین:
اول: علت اشتباه خودتون رو کشف کنین.
دوم: علاوه بر بررسی علت اشتباه خود موضوع سوال رو هم خوب یادبگیرین.
سوالهایی که اشتباه پاسخ دادین رو باید باز هم تمرین کنین. قبل از آزمونهای آزمایشی یک بار دیگه به سراغ این سوالها بیایین تا ببینین بعد از گذشت یک الی دو ماه میتونین به این سوالها درست جواب بدین یا هنوز اشتباه پاسخ میدین. اگر باز هم اشتباه پاسخ دادین باید بیشتر مطالعه کنین تا بالاخره یادگیری ناقص به یادگیری کامل تبدیل بشه. قدر اشتباهات رو بدونین، اشتباهات شما به مطالعههای بعد شما جهت میده.
گروه سوم: سوالهایی که پاسخ ندادین
از میان سوالهایی که اصلا پاسخ ندادین بهتره ابتدا به سراغ سوالهای سادهتر برید. احتمالا این سوالها مواردی هستن که شما در سر جلسه آزمون آزمایشی و یا هنگام زدن تستهای کنکوری براشون وقت کم آوردین. پیشنهاد میکنیم در بین سوالهای بدون پاسخ، ابتدا به سراغ سوالهای سادهتر و یا جذابتر و چالشیتر برید. سوالهایی که برای یادگیریشون آنگیزه بیشتری دارین رو ابتدا انتخاب کنین و یاد بگیرین.
برای دسترسی به تلگرام،اینستاگرام،واتساپ و آپارات اینجا کلیک کنید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.