- خانم مژده سجادی عزیز، مجددا از طرف تیم روان آموز و همه همراهان عزیز سایت بهتون تبریک میگیم. مجموعه روان آموز افتخار می کند که مجددا می تواند امسال هم مصاحبه با رتبه یک ارشد روانشناسی را بدون سوگیری و صرفا برای اطلاع رسانی صحیح به شما عزیزان ارایه کند.لطف می کنید خودتون رو برای دوستانتون در سایت روان آموز معرفی کنید
مژده سجادی هستم. متولد سال1371. فارغ التحصیل گرایش روانشناسی صنعتی سازمانی از دانشگاه اصفهان. ورودی 91
- گرایش صنعتی سازمانی چقدر اشتراک با بالینی داره؟ چی شد که به فکر تغییر گرایش افتادین؟
چند ترم اول اصولا درس ها مشترک بود اما 3_2ترم آخر کاملا متفاوت بودن. پس از گذروندن دروس مشترک متوجه شدم که به روانشناسی بالینی و بودن با مردم علاقه بسیاری نسبت به کار در سازمان ها دارم و همین امر موجب به گرفتن چنین تصمیمی شد.
- از کی قدم اول رو برداشتین؟ برای این تغییر گرایش چه کارهایی لازم بود بکنید؟
قبل از تابستون از رتبه های برتر دانشگاهمون و افراد با تجربه مشاوره گرفتم و با منابع کنکور ارشد روانشناسی بالینی آشنا شدم و از اول مرداد هم شروع به مطالعه کردم.
مطلب مرتبط: منابع ارشد روانشناسی
- چون الان موقع شروع داوطلب ها هست میتونید بیشتر از شروع برامون بگین. خیلی از دوستان نمیدونن که چطور شروع کنند و چون خودشون قرار هست این کار رو انجام بدن اگه بتونیم بهشون اطلاعات دقیق تر بدیم خیلی کمک کننده است. میدونین که شروع همیشه سخته!
با توجه به اینکه سال کنکور برای هر داوطلب دشواری ها و استرس های خاص خودش رو داره از نظر من قطعا قبل از شروع برای مطالعه یک هدف منطقی و برنامه ریزی واقع بینانه میتونه این مسیر پر فراز و نشیب رو هموار کنه.
- از نظر شما و طبق تجربه شما، برنامه واقع بینانه و منطقی برای کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی چه اصولی داره؟ مشخصا برای رشته روانشناسی و دروسی که ما داریم؟
متاسفانه داوطلبانی هستند که به هنگام برنامه ریزی برای شروع کار برنامه متعادل و متناسب با توانایی هاشون رو تنظیم نمیکنند و با ساعت بسیار بالا شروع به مطالعه میکنند و یا در تنظیم دروس مورد مطالعه به نوع درس و زمانی که برای شروع درس مورد نظر باید در نظر بگیرند چندان توجه نمیکنند. برخی از دروس مثل زبان و آمار و بالینی باید زودتر در برنامه مطالعاتی قرار بگیرند. به نظر من باید به تمام این مسایل به هنگام برنامه ریزی توجه بشه
- یعنی بر اساس توانایی ها، ضعف و قوت ها و حجم دروس برنامه رو تنظیم کنن. شما توی درس خاصی ضعف نداشتین که لازم بشه برنامه خاصی براش بریزین؟
در درس خاصی ضعیف نبودم اما اصول مطالعه رو رعایت کردم برای مثال زبان رو به خاطر فرار بودن هر روز مطالعه میکردم و یا درس هایی مثل انگیزش و هیجان و علم النفس رو ماه های اخر بیشتر مطالعه کردم.
مطلب مرتبط: برنامه راهبردی مطالعاتی رایگان کنکور ارشد روانشناسی
- درسته. کی دوره جمع بندیتون رو شروع کردین؟ تا کی مطلب جدید میخوندین؟
تقریبا تا 1ماه و نیم قبل از کنکور برخی درس ها رو یک دور و برخی دیگه رو دو تا سه دور مطالعه کردم. یک ماه ونیم آخر هم جمع بندی کردم.
- تست زنی هم در دوره جمع بندی بود یا همون موقع مطالعه انجام میدادین؟ به نظرتون کدوم بهتره؟
پس از اینکه یک دور هرفصل کتاب ها رو مطالعه میکردم تست های مربوط به سال های قبل رو هم میزدم تا متوجه بشم چه قسمت هایی در کنکور بیشتر در چند ساله اخیر تکرار شده. ماه اخر زمان زیادی رو صرف تست زدن و نکته برداری از سوالات کردم و مطالعه این نکته ها و خلاصه ها هفته آخر برام خیلی آرامش بخش بود.
- درسته، این نکته ها و خلاصه های ماه آخر واقعا عالی ان. شبیه یک کوله پشتی میمونن که یادگاری های یک سفر طولانی رو در خودشون دارن. واقعا خوبن. در طول مطالعه هم خلاصه برداری میکردین؟
بله.به نظرم خلاصه نویسی در برخی از دروس مثل فیزیولوژی و انگیزش و هیجان و درس هایی که پر از نکته های جزیی هستند واقعا موثره.
- میتونین لیست منابع ارشد روانشناسی بالینی که مطالعه کردین رو بهمون بگین؟
زبان کتاب لیندالیل و 504
آمار و روش تحقیق مدرسان و جزوات دکتر عابدی و حبیبی
علم النفس مدرسان و کتاب علم النفس دکتر کجباف.
روانشناسی بالینی فیرس و پوران پژوهش و مدرسان
روانشناسی مرضی دو جلد گنجی
روانشناسی کودکان استثنایی گنجی و مدرسان
فیزیولوژی و انگیزش و هیجان پیری انتشارات پژوهش و کتاب فیزیولوژی و انگیزش خدا پناهی
روانشناسی رشد لورا برک و رشد کرین و رشد مدرسان
مطلب مرتبط: منابع ارشد روانشناسی بالینی
- تقریبا مهمترین منابع اصلی که ما بهشون تاکید داریم رو خوندین. خیلی خوبه. آزمون هم شرکت میکردید؟
بله. مدرسان شرکت میکردم.
- جطور بود آزمون و آیا شباهت داشت نتیجه ها؟
به نظرم آزمون میتونه تا این حد موثر باشه که داوطلب رو با فضای سرجلسه آشنا بکنه و توجه به نقاط ضعف و تلاش برای برطرف کردنه اون ها و شباهت چندانی به کنکور نداره.
- درسته منم همین نظر رو دارم. برای همین با وجود مشکلاتی که آزمون ها دارند من پیشنهاد میکنم شرکت کنند بچه ها ولی درگیرش نشند واقعا که عذاب آور میشه. خوب بعضی هم نمیتونن شرکت کنن که ضرورت نداره ولی بهتره که توی خونه از خودشون آزمون سال های قبل رو بگیرن و جامع ها رو شرکت کنند.
کاملا با نظرتون موافقم. بچه ها اصلا نباید خودشون رو درگیر رتبه ها و درصدهایی کنند که در آزمون ها کسب میکنند چون فاصله زیادی با رتبه و درصدهای کنکور ارشد داره
- هیچ وقت شد که ناامید بشین، خسته بشین و فکرای خیلی منفی سراغتون بیاد؟ اون موقع ها چه میکردین؟
نکته ای که به نظرم میتونه یکی از مهم ترین عوامل موفقیت یا شکست در کنکور ارشد باشه این هست که معمولا داوطلب ها قبل از شروع به خوندن انرژی بسیار بالایی دارند و تا دو سه ماه اول رو خیلی خوب پیش میرن اما پس از دو سه ماه که از مطالعشون میگذره به اصطلاح دلسردیشون از راه میرسه و خیلی هاشون صحنه رقابت رو ترک میکنند. من هم در این دوران یک ماهی دچار دلسردی شدم و ساعات مطالعه ام رو کاهش دادم اما اصلا هیچ وقت درس رو به طور کامل برای مدتی کنار نگذاشتم و به نظرم مدیریت درست در این زمان و مبارزه با بی انگیزگی بخصوص در این دوران بسیار موثره که خدا رو شکر من میتونستم اوضاع رو مدیریت کنم.
محصول مرتبط: کتاب روانشناسی بالینی ارشد روان آموز
- چیکار کنند که این افت رو نداشته باشن؟ میدونم که انگیزه اصل اول و آخر همه اینهاست، اما شما به عنوان رتبه یک چیکار میکردین؟ فک میکنم بچه ها براشون جالب باشه که بدونن. چون بعضیا فکر میکنن که رتبه های تک رقمی از مریخ اومدن و این مسایل رو ندارن!
من واقعا فکر کردن به هدفی که داشتم بهم انرژی میبخشید. من داخل خونه مطالعه میکردم و در این دوران به کتابخونه رفتم و سعی کردم تا حد امکان عواملی که موجب حواس پرتی میشد رو از خودم دور کنم چون بخصوص در این دوران بچه ها به راحتی توجهشون به هرعامل کوچکی منحرف میشه.
- خیلی عالیه یعنی راهی که برا شخص خودتون مفید بود رو پیدا کردین. خیلی مهمه بالاخره افت و خیز وجود داره برنده کسیه که دوباره بلند میشه. بعنوان سوال آخر فک میکردین رتبه یک بشین؟
رتبه زیر 15رو حدس میزدم اما رتبه 1رو نه
- چه حسی داشت وقتی رتبه اتون رو دیدین؟!
بهترین حسی که در زندگی تجربه کردم
- خداروشکر. از این به بعد موفقیت های بزرگی منتظرتونه و این حس ها بهتر و بهتر میشن به امید خدا.. کجا بودین؟ پیش چه کسی؟
خانه و در کنار اعضای خانواده اما همین خبر انتشار نتایج قبل از موعد هم شوکه کننده بود.
محصول مرتبط: دوره مجازی آموزش روانشناسی بالینی
- ما هم لحظه ای که پیام شما رو در سایت دیدیم حس خیلی خوبی داشتیم. واقعا موفقیت شما برای ما لذت بخشه. از کجا با سایت ما آشنا شده بودین؟
من در طول دوران کنکور ارشد روانشناسی سایت شما و مطالب جالب و اموزندتون رو پیگیری می کردم. به خصوص مطلبی که در زمینه آزمون های آزمایشی ذکر کرده بودین برای من واقعا آرامش بخش بود.
- ما هم واقعا آرامش میگیریم وقتی می فهمیم کسی مطالبمون رو خونده که قرار بوده یکی از موفقیت های بزرگ زندگیشو تجربه کنه. اگر سوال خاصی هست که من نپرسیدم ما سراپاگوشیم.
نه سوال خاصی به ذهنم نمیاد. همه چیز مطرح شد
- خیلی ممنونم که برامون وقت گذاشتین. مصاحبه شما میشه جزو همون مطالبی که به کمک بقیه دوستانتون میاد. یک جمله اگر بخاین برای ما به یادگار بزارین اون چی هست؟
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود، رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
بیشتر بخوانید: مصاحبه با رتبه 1 کنکور ارشد روانشناسی بالینی 1395
65 دیدگاه دربارهٔ «مصاحبه با رتبه ۱ ارشد روانشناسی بالینی 1396;
سلام خسته نباشید منابعی که معرفی کردن خوبه؟یعنی اگه با دقت خونده بشن میتونیمموفق بشیم؟
سلام وقتتون بخیر قطعا به فرد و ویژگی های شخصی و نحوه مطالعه شماهم بستگی داره
سلام لطفاً کمکم کنیدخیلی مشکل دارم اگه امسال قبول نشم آیندم نابود میشه من میخوام ارشد بالینی یا عمومی دانشگاه تهران قبول بشم و رتبه برتر بیارم بخدا سردرگم شدم چه منابعی باید بخونم تو رو خدا راهنماییم کنید سپاسگزارم
سلام وقتتون بخیر منابع رو میتونی از داخل سایت روان اموز مشاهده کنین
و یا میتونین با پشتیبانی تماس بگیرین و شمارو راهنمایی کنن 021-91077080
با سلام ببخشید من میخوام بدونم اگر کسی بخواد تک درس شروع کنه ترتیب شروع و از چه درسی قرار بده که کمک دروس بعدی هم باشه ؟
سلام وقتتون بخیر بهتره که از دروس تخصصی و دروسی که ضریب بالایی رو در کنکور در برمیگیرند
سلام وقتتون بخیر.
خاهش میکنم به سوال من هم جواب بدی. من دانشجوي ترم اخر رشته روانشناسی هستم و تصمیم گرفتم برای کنکورارشد سال98خودمو اماده کنم.
لطفا بگید تو این دوماه باقی مانده، چجوری برنامه ریزی کنم، و روی چه دروسی تمرکز کنم(باتوجه به فرصت محدود و اینکه درسای های دانشگاهم هم هست)؟؟؟
سلام فرصت محدودی باقیمونده و نمیشه به سوالتون جواب کلی داد چون من پایه و شرایط شما رو نمیدونم و خوندن در دو ماه خیلی سخت خواهد بود. پیشنهاد برای این دو ماه خوندن جزوات خلاصه است با حداکثر تایم و دوره های مکرر.
معدلشون ۱۷و۹۳ بوده؟
پس میشه با تلاش و پشتکار با هر معدلی رتبه ی عالی کسب کرد
سلام بله حتما
سلام. خسته نباشید میشه بگین تعداد داوطلبان ارشد روانشناسی درسال گذشته تقریبا چقدر بوده؟
سلام بر شما امیدوارم حالتون خوب باشه.. بنده به رشته روانشناسی خیلی علاقه مند هستم و میخوام برای ارشد ار رشته الانم برق قدرت تغییر رشته بدم و برم روانشناسی ارشد… میشه راهنماییم کنین برای قدم اول چکار باید بکنم؟؟
سلام پست های مشاوره ای سایت در قسمت کنکور ارشد رو مطالعه بفرمایید و اگر سوالی باقی موند از مشاوره ها استفاده کنید
سلام دوستان خوب هستید.. بنده رشته برق قدرت هستم میخوام تغیر رشته بدم برم برای روانشناسی ارشد چکار باید بکنم برای اولین قدم میشه راهنماییم کنین…
سلام وقتتون بخیر بله حتما میتونین با مشاورین تخصصی ما ارتباط برقرار کنین
سلام من ترم یک کارشناسی روانشناسی هستم…
هیچ چیزی درباره کنکور ارشد نمیدونم و خیلی نگرانم اگ میشه منو راهنمایی کنین
گرایش رو قبل ارشد مشخص میکنیم؟
الان شروع کنم درس های آینده رو بخونم یا ترم به ترم جمع بندی کنم؟
آزمون از حالا شروع کنم یا سال آخر؟
ممنون میشم پاسخ بدید
من واقعا نیاز به کمک دارم و یه برنامه درسی میخوام که نمیدونم الان برای شروعش زوده یا نه…تازه 6ماهه وارد رشته روانشناسی شدم.
ممنون میشم کمک کنید☺
سلام از مشاوره های تلفنی استفاده کنید. برنامه درسی رو فعلا اقای عبدولی دارند مشاوران دیگه صرفا مشاوره تک جلسه ای دارند ظرفیت مشاوره هاشون تکمیله
سلام توصیه من اینه که فعلا هر درسی که در دانشگاه پاس می کنید رو خوب و کامل بخونید منابع اصلی بخونید و هر درسی که در کنکور ارشد هم هست، بهتر و کامل تر با منبع اصلیش بخونید. نیازی نیست از الان نگران کنکور باشید همین که درس ها رو خوب بخونید کافیه. فقط زبان عمومی رو بهتره از همین الان قوی کنید که بعدا بتونید راحتتر زبان تخصصی بخونید.
سلام خواهش میکنم به سوالم جواب بدید که ایا منابع بالینی کودک فرقی میکنه؟به خصوصی اسیب شناسی
با عرض سلام.واقعا انتخاب منبع مناسب،بزرگترین قدم برای موفقیته.خیلی ممنونم برای من خیلی خوب بود.انشالا برای کنکور امسال از این منابع هم استفاده میکنم.
سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم موفق باشین
…..سلام خدمت مدیر عزیر سایت…یعنی واقعا همین منابعو خوندن؟؟؟؟ماهم اگه همینارو بخونیم درسته؟؟؟؟لطفا جواب بدین …منتظرم
سلام بله همینا رو خوندن که همشونم منابع مهم و اصلی ان. توضیحات بیشتر و کامل رو توی قسمت منابع ارشد سایت بخونید.
سلام خسته نباشید
اگر امکانش هست بفرمایید رتبه 1 کدوم دانشگاه رو انتخاب کردن؟
سلام فکر کنم بهشتی بود بازم میپرسم.
ممنونم لطف می کنید.
سلام وقت بخیر
اگر امکانش هست میشه بفرمایید رتبه 1 کدوم دانشگاه رو انتخاب کردن؟
سلام میتونین مصاحبه بالا رو مطالعه بفرمایین
سلام خانوم دکتر . میشه لطف کنید بگید خانوم سجادی از اول مرداد با روزی چند ساعت مطالعه شروع کردن ؟! ایا در هفته 1 روز رو به استراحت اختصاص میدادند یا خیر ؟؟!!! در چه زمانی و بعد از گذشت چند ماه ساعت مطالعاشون رو افزایش دادند ؟؟!!! ایا برای درسی کلاس رفتن یا خیر ؟؟!
سلام پیامتون رو میزارم ایشالا می بینن پاسخ میدن.
سلام خسته نباشيد.يعني با اين منابعي كه خانوم سجادي فرمودن ميشه مجاز شد؟؟؟؟رتبه آوردن محاله اخه با اين منابع
سلام منابع اصلی رو تقریبا همه اولویت های مهمش رو خوندن. مهم منابع درست و گزیده است.
سلام ممنون از اطلاعات خوبى كه در اختيار داوطلبان قرار ميديد. من قصد دارن تو ارشد علوم شناختى امتحان بدم . در حال حاضر اين رشته ديگه زير مجموعه روانشناسى نيست ولي بيشتر منابعشون مشتركه و خيلي به اين رشته نزديكه. لطف كنيد با رتبه هاي برتر اين رشته مصاحبه كنيد و در مورد منابع هم راهنمايي بفرماييد.
سلام منابعی که برای علوم شناختی در سایت گذاشتیم، جدیدا اپدیت شده با کمک رتبه 2…به بخش ارشد در فهرست بالای سایت مراجعه کنید. چشم مصاحبه هم خواهیم کرد اما میتونید فعلا از مشاوره تلفنی با اقای فنان استفاده کنید
سلام خانم خجوی توروخدا جواب بدید …من هزینه ی مشاوره ندارم …به نظرتون لا رتبه ی ۸۰۰ روانشناسب تربیتی احتمال شبانه قبول شدن هست ؟؟
سلام فاطمه عزیز ما مشاوره انتخاب رشته تربیتی نداریم و منم اطلاعاتی برای این رشته ندارم.
سلام با رتبه ۲۹۴۸ روانشناسی بالینی و ۱۴۵۲ استثنایی نوبت دوم و یا پیام نور کجاها رو میشه قبول شد؟
دانشگاههای آزاد کجاها؟
لطفا پاسخ بدید ممنون
برای استنثائی که اطلاعاتی ندارم ولی برای بالینی هم احتمال قبولی بسیار کمه پیام نور بالینی هم فکر میکنم فقط دو جا داریم. شما انتخاب رشته اتون رو انجام بدین بر حسب علاقه، ولی چون احتمال قبولی کمه برای شروع مطالعه سال بعد منتظر نتایج نباشین. ازاد هم ما مشاوره انتخاب رشته نداریم براش.
سلام وقت بخير من رتبه ٦٩ عمومي ٣٥ استثناي و ١٣٤ باليني شدم در صورت صلاحديد تمايل به همكاري با شما را دارم.
سلام تبریک میگم. ایمیل بزنید برنامه های سایت که ریخته بشه اگر همکاران نیاز داشتند بهتون زنگ می زنند.
با عرض سلام و خسته نباشید به خانم دکتر و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
بنده رتبه 41 روانشناسی عمومی هستم، آیا امکان همکاری وجود دارد؟
خیلی ممنون از لطفتون، موفق باشید.
سلام تبریک میگیم. لطفا ایمیل بزنید و کارنامه اتون رو ارسال کنید. همکاران پاسخ خواهند داد.
سلام، خیلی ممنون، به این آدرس ravanamooz@yahoo.com ایمیل زدم.
موفق باشید.
لطفا مصاحبه یه آقای سامان شهید نورایی با رتبه 4 بالینی رو هم در سایت بگذارید
خیلی کمک کننده است .
ممنونم
سلام حتما این کار رو خواهیم کرد.
سلام خانم خجوی
لطفا این ایمیلم رو به دوستانی که تمایل دارن منابع رو تهیه کنن بدید .
ممنونم
نسبت به جزوه رشدتون و فیزیو ممنون ، با توجه به مطالعه محدودم در زمان محدود ، رشد رو 60 % و فیزیو رو 45% زدم
مجاز شدم امسال ، اگه امسال مرحله دوم قبول نشم ، مجدد با جزوه شما تلاش خواهم کرد .
سلام امکان گذاشتن ایمیل نیست. ما اگر کسی درخواست بده مثل این دوستان، ایمیلشون رو برا شما خواهیم فرستاد. البته الان وقت این کارها محدوده در زمان انتخاب رشته هستیم 🙂
خانم خجوی ممکنه بفرمایین فرق روانشناسی بالینی باگرایش خانواده باروانشناسی بالینی چیه
سلام مشخصا گرایش خانواده روی نظریه هایی مثل نظریه سیستم ها کار می کنند و هدف کل خانواده هست البته بسته به نظریه، هدف فرد هم خواهد بود. به نظرم اگر چارت درسیش رو در سایت دانشکده بهشتی ببینید کمکتون خواهد کرد.
سلام عزیزم بهتون تبریک میگم خوش به سعادتتون ای کاش من هم مث شماسالم بودم تامیتونستم ازاستعدادم استفاده کنم امیدوارم همیشه موفق باشی
سلام ، سلامت باشین موفق باشین
سلام خانم دکتر ……منم پکیج کامل مدرسان رو دارم میخاستم لطف کنید اگر کسی مایل بودبرای خریدش ایمیل مو بدید…ممنون میشم
من ميخوام مدرسان رو
سلام
خانم خجوی عزیز ممکنه لطفا این پیغام من رو منتشر کنید .
سلام دوستان
منابع ام رو که شامل کتب منبع و مدرسان و پوران پزوهش میشه رو میفروشم .
جزئیات در تلگرام …
موفق باشید
سلام پیامتون رو منتشر میکنم اگر کسی مایل بود ایمیلتون رو براشون میفرستم. دوستان ایمیل درست وارد کنند که پیامها براشون بره…از گذاشتن شماره تلفن در سایت معذرویم.
اگر برایم مناسب و مفید بودن خریداری میکنم
سلام ایمیلشونو برای من بفرستید
سلام من میخوام
تبریک ویژه به خانم سجادی، هم دانشکده ای عزیز.
امیدوارم که موفقیت هاتون همچنان ادامه داشته باشه.
سلام وقتتون بخیر متشکرم
matlabe fogholadeiy bod ba tashakor az site khobeton va khanome sajadi baraye etelaate mofideshon
سلام وقتتون بخیر متشکرم از بازخورد خوبتون موفق باشین
سلام تبریک میگم بهشون , حس خیلی خوبیه که نتیجه تلاشت رو ببینی , و باز هم پرچم خانم ها بالاست امسال
ببخشید میخواستم بدونم میشه یه مطلب درباره گرایش های مختلف بالینی , خانواده و کودک بذارید؟ من واقعا گیج شدم و چارت درسی بالینی و خانواده رو دیدم ولی هنوز با گرایش خانواده و نوع درساش و کارش اشنایی ندارم, یعنی توی گرایش خانواده دیگه درسایی مثه اسیب شناسی, رشد و … وجود نداره؟
سلام وقتتون بخیر خواهش میکنم متشکر از بازخورد خوبتون موفق باشین ، بله حتما در اینده ان شاالله