برنامۀ راهبردی مطالعاتی رایگان کنکور ارشد روانشناسی روانآموز

موفقیت در کنکور ارشد روانشناسی منوط به داشتن یک برنامه ریزی منظم و دقیق و حرکت براساس آن است. پیروی از یک برنامۀ منسجم و اصولی یا بهعبارت دیگر طرحریزی قبل از عمل، مانند فانوسی پرفروغ کل مسیر را روشن میکند و شما را برای رسیدن به هدف هدایت میکند.
خوب است به این سؤال پاسخ دهید که بهعنوان یک داوطلب کنکور ارشد روانشناسی، قطبنمای شما برای رسیدن به مقصد، درست کار میکند؟ آیا به یک برنامۀ اصولی مجهز هستید تا این مسیر پرچالش را به سلامت طی کنید؟
تیم روانآموز در برنامۀ راهبردی مطالعاتی، نقشۀ راهی دقیق، جامع و انعطاف پذیر را بهصورت رایگان ارائه کرده است تا بتواند نقش کوچکی در موفقیت شما در مسیر پر فرازونشیب کنکور ارشد ایفا کند.
دانلود رایگان برنامۀ راهبردی مطالعاتی روانآموز با شروع از تابستان ۱۴۰۴
کارگاه آمادگی و راهکارهای موفقیت کنکور ارشد روانشناسی (بیس کمپ)
الگوریتم اجرایی برنامۀ راهبردی
برنامۀ راهبردی روانآموز برای کنکور ارشد ۱۴۰۴-۱۴۰۵ شامل چهار فاز است.
فاز اول، دو ماه و نیم از نیمۀ فروردین تا آخر خرداد را دربر میگیرد. در این فاز به مطالعۀ اولیه و مقدماتی سه منبع اصلی در سه درس کلیدی رشد و آسیب و بالینی انجام میشود تا آمادگی لازم برای ورود به مطالعۀ جدیتر ایجاد شود.
فاز دوم، از ابتدای تیر تا پایان مهر و به مدت چهار ماه ادامه دارد. در این بازه، مطالعۀ اصلی آغاز میشود و عمده دروس یا نیمۀ اول آنها در برنامه قرار میگیرند.
فاز سوم، از ابتدای آبان تا پایان بهمن را شامل میشود. در این فاز، باقیماندۀ دروس و نیمۀ دوم آنها مطالعه شده و مطالب فاز قبلی نیز مرور میشود. در نتیجه، تا پایان بهمن، مطالعۀ کامل تمام دروس به پایان میرسد.
فاز چهارم و نهایی، دو ماه و نیم از ابتدای اسفند تا زمان کنکور، یعنی نیمۀ اردیبهشت را شامل میشود. در این مرحله، تمرکز بر جمعبندی و مرور نهایی خواهد بود.
در اینجا، برنامۀ فاز دوم یعنی ابتدای تیر تا انتهای مهر ماه را مشاهده میکنید. در این فاز، دروس زیر گنجانده شدهاند:
- روانشناسی رشد (مباحث مقدمات و نظریههای رشد)
- روانشناسی مرضی یا آسیبشناسی روانی (تمام مباحث)
- کودکان استثنایی (مبحث معلولیتهای ذهنی)
- روانشناسی بالینی (مباحث سنجش و تخصصها)
- آمار و روشتحقیق (تمام مباحث)
- روانشناسی فیزیولوژیک (تمام مباحث به جز فصول مرتبط با انگیزش و هیجان)
- روانشناسی تربیتی (بیش از نیمی مباحث)
- روانشناسی عمومی (بیش از نیمی مباحث)
مطلب تکمیلی: منابع ارشد روانشناسی
دروس غایب در این برنامه، یا بخشهای باقیماندۀ دروس بالا، در فاز سوم یعنی از آبان ماه به بعد اضافه خواهند شد.
برنامهریزی فاز دوم، مبتنی بر مباحث کتابهای جامع روانآموز نوشته شده است. با این حال، برای دروس با ضریب بالاتر از یک، برخی مباحث تطبیقی نیز از منابع اصلی در نظر گرفته شدهاند. اگر زمان کافی دارید یا برای فهم بهتر، نیاز به مراجعه به منابع اصلی حس میکنید، میتوانید بهصورت انتخابی از آنها استفاده کنید. تنها منبعی که مطالعۀ آن در صورت داشتن وقت، بهطور جدی پیشنهاد میشود، ویراست جدید کتاب روانشناسی بالینی فیرس است که در ادامه، توضیحاتی دربارۀ آن آمده است.
در پایان، به این نکته مهم توجه داشته باشید:
اصل کار، مرور است؛ نه صرفاً مطالعۀ بار اول.
در این برنامه، مرورها بهطور جداگانه مشخص نشدهاند؛ چرا که هر داوطلب، روش مرور مخصوص به خود را دارد. حتماً طبق آنچه در کارگاه بیسکمپ آموزش دادهایم، مرورها را انجام دهید. در این صورت، هنگام ورود به فاز بعدی، برای مرور مطالب فاز قبل، زمان بسیار کمتری نیاز خواهید داشت.
ویراست جدید کتاب روانشناسی بالینی فیرس:
با توجه به انتشار تازۀ ویراست جدید کتاب فیرس، پیشنهاد میشود ابتدا کتاب روانآموز را همراه با ضمیمههای الکترونیکی آن مطالعه کنید و سپس، مباحث را در فیرس جدید مرور کرده و نکات جدید را هایلایت کنید. در صورتی که این کتاب را ندارید یا فرصت مطالعۀ آن را ندارید، نگران نباشید؛ ما این نکات جدید را به شما ارائه میکنیم.
فراموش نکنید که کتاب روانآموز فقط شامل مطالب فیرس نیست؛ بلکه محتوای چند کتاب بالینی مهم دیگر مانند کرامر، مارنات و پروچاسکا را هم در بر دارد که مطالعۀ آنها نیز ضروری است. همچنین با توجه به اینکه این اولین سال انتشار نسخۀ جدید فیرس است و هنوز تأثیر آن در کنکور مشخص نیست، کنار گذاشتن کامل مطالب ویراست قبلی تصمیم درستی نیست و این مطالب همچنان در کتاب روانآموز وجود دارد.
دربارۀ درس کودکان استثنایی:
با توجه به اینکه فرصت کافی برای مطالعۀ این درس در فاز سوم در نظر گرفته شده، در برنامۀ تابستان فقط مبحث معلولیتهای ذهنی گنجانده شده است. هدف، تمرکز بر اتمام درس آسیب و کنترل حجم مطالعه است؛ با این حال، پیشنهاد میشود این مبحث فرار را بهتدریج در طول تابستان بخوانید تا مطالب آن در ذهنتان تثبیت شود. این بخش، تقسیمبندی هفتگی ندارد و شما میتوانید بهتناسب توانایی خود، هر هفته بخشی از آن را مطالعه و مرور کنید.
شیوهنامۀ استفاده از برنامۀ راهبردی مطالعاتی کنکور ارشد روانشناسی روانآموز
بعد از ارائۀ موفق کارگاههای بیسکمپ در این 6 سال اخیر و طرح مشاورۀ تبسم با هدایت خانم دکتر زینب خجوی، حدفاصل سالهای 1392 تا 1401، بزرگترین دغدغۀ داوطلبین کنکور، داشتن یک نقشۀ راه جامع در شروع این مسیر بود.
به اتکای الگوها و تجربیات رتبهبرترها و مخاطبین روانآموزی، تصمیم به انتشار یک نقشۀ راه جامع گرفتیم بلکه قدری از اضطراب حاصل از عدم تجربۀ قبلی شما در این مسیر بکاهیم.
این نقشۀ راه برای کلیۀ داوطلبین کنکور اعم از دانشجویان، شاغلین، فارغالتحصیلان، تغییررشتهایها و… با شرایط گوناگون درنظر گرفته شده است، همانطور که در طول این سالها بسیاری از رتبهبرترها نیز شرایط کاملاً متفاوتی داشتند، اما این بدان معنا نیست که نسخهای یکسان را برای همه تجویز کردهایم! چرا که با استناد به مصاحبۀ رتبهبرترهای روانآموزی، اساساً راه موفقیت در کنکور برای همه اشخاص یکسان نیست.
این برنامۀ راهبردی مطالعاتی، بهواسطۀ وجود انعطافپذیری، درنظر گرفتن حجم مقطعهای مطالعاتی منطقی، همپوشانیهای درسی، مکملهای مروری و… کاملاً متکی بر شخصیسازی توسط اشخاص در بازههای هفتگی است.
این برنامه صرفاً وظیفۀ ترسیم چشمانداز را بر عهده دارد که اگر با تلاش و انگیزۀ شما همراه شود قطعاً نتایج چشمگیری را به دنبال خواهد داشت.
تقسیمبندی دروس در این برنامه براساس مبحث مطالعاتی، ترکیب تسهیلگری مطالب مکمل یا متمم، باتوجه کلی به پیشنیازها و همنیازها و حجم مطالعۀ متوسط است که امکان پیشروی خوب برای یادگیرندگان کندخوان و مرور بیشتر برای تندخوانان را فراهم میکند.
بیشترین درصد پوششدهی سؤالات کنکور در کتابهای جامع روانآموز
چگونه برای کنکور ارشد روانشناسی برنامه ریزی کنیم؟
یکی از سؤالات همیشگی داوطلبان کنکور ارشد روانشناسی این است که چطور برنامهریزی کنم؟ از کدام کتابها شروع کنم؟ مطالعۀ هر کتاب چقدر باید زمان ببرد؟ هر یک را چند بار مرور کنم؟ در برنامه ریزی هفتگی کدام دروس را هر روز بخوانم؟ و بسیاری سؤالات از این دست.
قبل از هر چیز باید بدانید که شما بهعنوان یک داوطلب کنکور باید از یک برنامۀ طولانیمدت تبعیت کنید؛ نقشهای کلی از تمام پیچ و خمهای مسیری که باید در آن قدم بردارید. برنامه ریزی بلندمدت اصولی، علاوه بر اینکه باید تمام دروس و مباحث پایهای و مهم را در بازههای زمانی مشخص در خود جای دهد، باید دورههایی را برای مرور، تحکیم نقاط قوت و جبران عقبماندگیهای احتمالی نیز در نظر گرفته باشد.
در کارگاه بیسکمپ، دکتر خجوی به شرح مفصل و آموزش نکتهبهنکتۀ نحوۀ برنامهریزی برای کنکور ارشد روانشناسی در سال کنکور پرداختهاند. به بیان دیگر اگر میخواهید راهکارهای موفقیت در کنکور ارشد و یا دکتری روانشناسی را بدانید، باید این کارگاه را تماشا کنید زیرا پس از آن میتوانید یک نقشۀ راه اصولی برای خود طراحی کنید.
البته اگر هنگام برنامهریزی برای کنکور از توشۀ تجربه هم بهرهمند باشید قطعاً نتایج بسیار درخشانتری حاصل خواهد شد اما بسیاری از داوطلبان تجربۀ کافی برای برنامهریزی کردن ندارند و برنامهریزی کردن را دشوار میدانند؛ به همین دلیل ما در روانآموز اقدام به طراحی یک برنامۀ راهبردی مطالعاتی برای کنکور ارشد روانشناسی کردیم!
یک برنامۀ کامل و جامع که از ابتدای مسیر درس خواندن تا زمان جمعبندی همراهتان است و کمک میکند هر روز بیش از پیش بهسمت رتبۀ برتر شدن گام بردارید.
یادگیری مفهومی در کلاسهای جامع روانآموز
ویژگیهای برنامۀ راهبردی مطالعاتی روان آموز چیست؟
در این برنامه سرفصلهای هریک از دروس را با توجه به حجم و میزان زمانی که باید به آن اختصاص دهید و با درنظر گرفتن بازۀ مرور و جبران به صورت هفتگی تقسیم بندی کردهایم، یک توزیع کاملاً منصفانه که نه خیلی سختگیرانه و نه خیلی سهلگیرانه است؛ به زبان سادهتر با این برنامه شما در هر هفته میدانید که قرار است چه دروسی و حتی کدام مبحث از آن دروس را مطالعه کنید.
برنامه راهبردی مطالعاتی روانآموز کاملاً منطبق بر مهمترین منابع ارشد روانشناسی طرحریزی شده است و پاسخی کامل به همان دغدغۀ همیشگی اغلب شماست: «منابع رتبهساز کداماند؟»
باتوجه به اینکه برنامه ریزی برای کنکور ارشد روانشناسی باید شخصی سازی شده باشد، استفاده از این برنامۀ انعطافپذیر کمک می کند تا چشم انداز بلندمدتی برای مطالعۀ مباحثی که باید آنها رو پوشش دهید داشته باشید؛ فراموش نکنید که هر فردی میتواند بخشهای مختلف این برنامه را متناسب با نیاز خود شخصیسازی کند.
پس تا به اینجای کار خیال شما را از داشتن یک برنامۀ اصولی راحت کردیم، لازم است این نکته را ذکر کنیم که اگر برای مدتی نتوانستید با برنامه پیش بروید با وجود ایستگاههای جبرانی که در برنامه تعبیه شده است میتوانید عقبافتادگی خود را جبران کنید و دوباره به مسیر اصلی بازگردید.
شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که برای عملی کردن برنامۀ راهبردی به چند ساعت وقت آزاد نیاز داریم؟ باید این را با اطمینان به شما بگوییم که برنامۀ راهبردی مطالعاتی کاملاً منصفانه و منطقی است و هرکسی با کمی انعطافپذیری و استمرار میتواند خود را با برنامه منطبق کند.
بیشتر بخوانید: تحلیل کنکور ارشد روانشناسی 1404
برنامۀ راهبردی مطالعاتی روانآموز چه مباحثی را پوشش میدهد؟
ما در این برنامۀ مطالعاتی، اصل پیشنیاز بودن مباحث برای یکدیگر را مشخص کردهایم، یعنی دروس و مباحث را بهترتیبی برای شما چیدهایم که دروس ابتدایی، یادگیری دروس بعدی را برای شما آسانتر میکنند.
حال شاید این سؤال برای شما پیش آمده باشد که برای داشتن این برنامۀ اصولی و منحصربهفرد چقدر باید هزینه کنید؟ باید به شما بگوییم که سرمایهگذاری که شما باید انجام دهید بسیار قابل توجه است اما نه از جنبۀ مالی، بلکه از نظر میزان وفاداری و پایبند بودن به برنامه لازم است که از حداکثر توان خود استفاده کنید و همین نیز برای ما کافیست، اینکه شاهد تلاش و کوشش شما در مسیر موفقیتان باشیم.
درست متوجه شدهاید برای داشتن این برنامه نیازی به پرداخت پول نیست. برنامۀ راهبردی مطالعاتی روانآموز بهصورت کاملاً رایگان برای همۀ شما قابل تهیه است.
ما در تیم روانآموز هر آنچه که شما برای موفقیتتان به آن نیاز دارید را گردآوری و پیش روی شما قرار داده ایم، کافیست که اراده کنید، عزم خود را جزم کنید و برای رسیدن به اهدافتان از هیچ تلاشی فروگذار نکنید؛ ما هم مثل همیشه در هر قدم همراه شما هستیم.
با آرزوی موفقیت و شادکامی برای همۀ شما
