مصاحبه با رتبه 4 کودکان استثنائی

 

  • لطف می کنید خودتون رو برای دوستان معرفی کنید.

سیده فاطمه بهبودی هستم، رتبه 4  گرایش کودکان استثنایی، رتبه 11 روانسنجی، رتبه 38 تربیتی و 108 عمومی  کنکور کارشناسی ارشد روانشناسی سال 99

 

  • ورودی چه سالی و کدوم دانشگاه بودین؟

ورودی مهر 95 دانشگاه گیلان

 

  • از کدوم یکی از خدمات روان آموز استفاده می کردین و نظرتون چی بود؟

از برنامه نارنگی و فلش کارت ها و اطلاعات موجود در سایت روان آموز

 

  • چه خدماتی از روان آموز را به دوستانتون توصیه می کنید؟

بعد از کنکور چند کتاب از روان آموز رو مطالعه کردم و اگر دوباره به سال کنکور برگردم قطعا بیشتر کتاب های کمک آموزشی رو از مجموعه روان آموز تهیه میکنم، به خاطر جدید بودن نگارش آنها،جامع بودن نکات موجود در آنها و در عین حال خلاصه بودن

 

  • اولین قدمی که برای شروع برداشتید، چی بود؟

از یک مشاور کمک گرفتم و منابع کنکور رو ازشون دریافت کردم،در طول مسیر کنکور هم دو یا سه بار دیگه از همون مشاور کمک گرفتم

 

  • اولین سالی بود که کنکور می دادید؟ اگرنه. فکر می کنید مهم ترین اشتباهات قبلیتون چی بود که امسال تکرارش نکردید و از همون ابتدا حواستون بهش بود؟

اولین سال بود که کنکور میدادم و اگر دوباره برگردم به اون سال، از وقتم استفاده بیشتری میکنم و بیشتر به مطالب درسی میپردازم و از حاشیه ها و حرف های ناامید کننده ای که هر کنکوری ای باهاش مواجه هست دوری میکنم.

 

  • از ابتدا برنامه بلندمدت داشتین؟ میدونستین که با هر درس چطور میخواین رفتار کنین؟ کی مرور کنید و غیره؟

از اونجایی که میدونم در طول مسیر نظرم بارها عوض میشه و شیوه مطالعاتی م با توجه به تجربیاتم تغییر میکنه، معمولا برنامه بلندمدتی رو درنظر نمیگیرم؛یک هدف مهم داشتم و اونم کسب رتبه تک رقمی بود و سعی میکردم با توجه به شرایطی که در هر برهه زمانی برام پیش میاد یه برنامه میان مدت و کوتاه مدت براش درنظر بگیرم.

 

  • میدونیم که برنامه ریزی طی مسیر یک موضوع شخصی است و از فردی به فردی متفاوته. اما هر برنامه ریزی یک سری اصول مشخص داره. شما چه اصولی رو رعایت می کردید که فکر میکنید باعث موفقیت شما بود و باید به بقیه منتقلش کنیم؟

مهم ترین اصلش برای من به شخصه تلاش مداوم بود،یعنی ممکن بود که بارها برنامه م رو باتوجه به شرایط عوض کنم ولی هیچ وقت تلاش و پشتکارم رو ترک نکردم و اصل مهم دیگه قرار دادن تایم هاییی برای دوره مباحث خوانده شده بود.

 

  • زمان آزاد شما برای درس خوندن چه طور بود و چطور تنظیم کردید که مطالعه منظم صورت بگیره؟ فکر میکنید برای حفظ نظم برنامه مهمترین اصل چیه؟

با توجه به اینکه سال آخر دانشگاه بودم و درس های دانشگاه رو هم باید مدیریت میکردم تایم خیلی آزادی برای درس خوندن نداشتم، ولی سعی میکردم چند روز درهفته رو اختصاص بدم به کنکور و کلا درس های دانشگاه رو در اون چند روز رها میکردم.

 

  • لیست منابع یکی از مهمترین چیزهایی هست که برای مطالعه از ابتدا مشخص می کنیم. شما چه منابعی رو مطالعه کردین و نظرتون درباره هر کدوم از منابع چی هست؟

من برای هر درس هم یک یا دو منبع اصلی به همراه یک منبع و بعضا برای بعضی دروس دو منبع مطالعه کردم، نظر من به شخصه اینطور هست که خوندن منبع اصلی به فهم بیشتر مطالب کمک میکنه، ولی اگر داوطلب وقت کافی نداره، میتونه با خوندن منبع کمکی هم به نتیجه مطلوب برسه.

 

  • در درس خاصی ضعیف بودید؟ و برای این درس چه کردید؟

کمی در درس آمار از بقیه دروس ضعیف تر بودم و تونستم با مطالعه بیشتر روش تحقیق این خلا رو جبران کنم.

 

  • نقطه قوت شما در چه درسی بود؟ این نقطه قوت چه طور به وجود اومده بود و برای بهره گیری بهتر از این نقطه قوت چه کردید؟

زبان نقطه قوت من بود، به خاطر علاقه زیادی که به زبان داشتم تایم کوتاهی از هرروز رو به مطالعه اون اختصاص میدادم، در طول دوران کارشناسی هم سعی میکردم معادل انگلیسی مطالبی که یادمیگیریم رو به خاطر بسپارم.

 

  • برای مرور منظم درس ها از چه روشی استفاده می کردید؟

بعد از پایان هر فصل کتاب و پاسخ به تست های آن، یک بار دیگر آن فصل را مطالعه میکردم و بعد از اتمام همه کتاب ها، یک دور به صورت اجمالی آن هارا مرور کردم، البته نکات مهم فصل هارا نیز یادداشت میکردم و در اوقاتی که وقت آزاد بیشتری داشتم مطالعه میکردم.

 

  • چه مسایلی طی راه برای شما پیش میامد که شما رو خسته یا ناامید کنه؟ با این فکرها و مسایل چکار می کردید؟

تعویق چندباره کنکور، حجم زیاد دروس و پروژه های دانشگاه؛ اما با برنامه ریزی سعی میکردم زمانم را طوری تنظیم کنم که وقتی برای همه این کارها داشته باشم.

 

  • آیا جایی آزمون آزمایشی میدادین و اگر میدادین نتایجش و فیدبکی که ازش میگرفتین چطور بود؟

خیر جایی آزمون نمیدادم.

 

  • فکر می کنید برجسته ترین ویژگی یا ویژگی هایی شخص شما که در موفقیت شما موثر بوده چه چیزهایی هست؟

تلاش و پشتکار و رها نکردن مطالعه دروس در هیچ شرایطی و البته مرور مطالب.

 

  • به جز نتیجه ای که در کنکور کسب کردید، فکر می کنید این مطالعه و دوره چندماهه که صرف کنکور کردید چه چیزهایی به شما یاد داد؟

با تلاش و پشتکار میتوان به اهداف رسید، با عمل به اهداف کوچکتر میتوانیم درنهایت به اهداف بزرگی که داریم نزدیک تر شویم.

  • چه کسانی را بیش از همه در موفقیت خودتون موثر می دونید؟

خانواده ام که خیلی در این مسیر همراهم بودند.

 

  • ممنونم از وقتی که برامون گذاشتین. اگر سوالی بوده که من نپرسیدم یا سخنی که خودتون دوست دارین بگین ما می شنویم.

برای همه کنکوری ها آرزوی موفقیت دارم.

 

  • ما یک جمله اخر مصاحبه ها از دوستان به یادگار میگیریم. شما چه جمله ای رو برای ما یادگار می گذارید؟

“تجربه اتفاقی نیست که برایت می افتد، کاری است که تو با اتفاقی که برایت می افتد می کنی”، پس سعی کنیم با عکس العمل درستی که نسبت به اتفاقات زندگی مون داریم، تجارب خوبی رو برای خودمون رقم بزنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید