• سلام، وقتتون بخیر. ممنون میشیم خودتون رو برای مخاطبین ما معرفی کنین. (نام و نام خانوادگی، سن، شهر محل سکونت، محل تحصیل کارشناسی، سال، گرایش و رتبه کنکور، دانشگاه قبلی و …)

سلام. نداقلی پور هستم متولد ۱۳۷۶ و ساکن طهران. فارغ التحصیل از دانشگاه سراسری ارومیه و رتبه ی ۶ کنکور وزارت بهداشت.

  • بسیار عالی، ممنونیم از شما و خوشحالیم که همراه شما هستیم. چی شد که به روانشناسی علاقمند شدین و این رشته رو انتخاب کردین؟ ( از دوران مدرسه تا دانشگاه ، خانواده و اهداف مختلف )

احساس نیازی که داشتم بیشتر باعث شد این رشته رو انتخاب کنم و خوشحالم بابت انتخابم.

  • از دوران کارشناسیتون بگین ( دانشگاه ، فضا ، میزان مطالعه ، اساتید ، فعالیت های جانبی دانشجویی و علمی و… )

دانشگاه من برای پیشرفت من فکر میکنم هیچ تاثیر بخصوصی نداشته باشه. حتی در خیلی از کلاس هامون منابع مرجع تدریس نمیشد. من از اول خودخوان پیش رفتم‌.

  • تعریفتون از موفقیت و شکست چیه؟

تعریفم از موفقیت اینه که تو راهی که برای خودم انتخاب کردم، خوب پیش برم و شکست برام از یاد بردن هدف های زندگیمه و تلاش نکردن براشون.

  • از چه زمانی به طور جدی، شروع به مطالعه برای کنکور کردین و اولین قدمتون چی بود؟

از مرداد ماه شروع به خوندن جدی برای کنکور بهداشت کردم ولی نه مستمر. تقریباً  ۲ماه وقفه ای افتاد بین درس خوندنم به خاطر امتحانات دانشگاه ولی بهمن ماه دوباره به طور جدی شروع کردم .

  • از زمان کم و کنکور 9 ماهه ای که پارسال دیر برگزار شد بگین که آیا روی کار شما تاثیر گذاشت ؟ تابستان چه کردید ؟

متاسفانه با کمبود وقت مواجه شدم و نرسیدم کرامر بخونم و بعضی کتاب یا جزواتم نصفه خوندم مثل مارنات و اوتمر، فقط فصول پرتکرار‌ رو خوندم.

 

  • چطور با روان آموز آشنا شدین ؟ از کدوم خدمات و محصولات روان آموز استفاده کردین ؟ نظرتون راجع به هر یک چیه؟

آشنایی ام با روان آموز از طریق خوندن مصاحبه های رتبه برترها بود و دیدم اکثراً برای رشد و روان شناسی عمومی وزارت بهداشت جزوات شما رو مطالعه کردند و نتیجه ی خوبی گرفتند. خیلی خوشحالم بابت خوندن جزوات شما چون درصد بالای رشدم تاثیر به سزایی در رتبه ام داشته و تنها جزوه ی شمارو خونده بودم.

 

  • لیست منابع، یکی از مهم‌ترین چیزهاییه که برای مطالعه از ابتدا مشخص می کنیم. شما چه منابعی رو مطالعه کردین، نظرتون درباره هر کدوم از منابع چی هست و کدومشون رو به سایر دوستان روان آموزیتون پیشنهاد میکنین؟

کاپلان، اوتمر، کالات، معظمی و فیست از کتاب خوندم و برای مرور از جزوه هم در کنارش استفاده کردم و نکاتی رو که حس میکردم باید داخل جزوه باشه و نبود وارد میکردم و دیگه سراغ رفرنس نمیرفتم.

برای زبان، لزگی اوایلش رو خوندم ولی نتونستم ارتباط برقرار کنم به همین دلیل کتاب عوض کردم و IQB که فقط تست های کنکور هستش رو زدم و خیلی خوب بررسی کردم.

جزواتی که برای درس ها داشتم:

رشد و هیلیگارد: روان آموز

کری و مارنات و اوتمر و معظمی: قاسم لو

 

  • از ابتدا برنامه بلندمدت داشتین؟ میدونستین با هر درس چطور میخواین رفتار کنین؟ مثلا کی مرور کنین، چه تعداد تست بزنین و…؟

از اول میدونستم باید کاپلان و زبان و آمار زود شروع کنم به خوندن که برای زبان و کاپلان این کارو انجام دادم ولی متاسفانه آمار دیرترشروع کردم و پشیمونم و اینکه باید یک ماه آخر درس نخونده نداشته باشم (که موفق نشدم) و باید تست های جامع سال ۹۰ به بعد بزنم هم ارشد و هم تاجای ممکن دکتری و ۳هفته قبل کنکور هرروز یا ۲روز یکبارمرور یک کتابم تموم باید بشه.

 

  • از خدمات مشاوره استفاده میکردین؟ چقدر به نقش مشاور در این مسیر اهمیت میدین؟

۲ماه اخر که یکسری از دروسم مونده بود و استرس داشتم مشاور گرفتم که راه اشتباه نرم و خطام کمتر باشه وانتخاب درستی بود.

  • همونطور که میدونین برنامه ریزی از فردی به فرد دیگه متفاوته، اما هر برنامه ریزی یک سری اصول مشخص داره. شما چه اصولی رو رعایت می کردین که فکر میکنین باعث موفقیت شما بوده و باید به بقیه منتقلش کنیم؟

درس هایی که ضعف داشتم رو بیشتر روش تمرکز کردم مثل زبان و رشد و فیست چون دوست داشتم با اعتماد به نفس سرجلسه امتحان به سوالاش جواب بدم و ترسم از اون درس ها بریزه. یکی از عوامل موفقیت در کنکور بهداشت درصد بالای زبانه. من زبان خوبی نداشتم به همین دلیل هرروز در برنامه ام زبان بود. اوایل درصدم اصلاً خوب نبود ولی با استمراری که داشتم رسید به ۹۰ درصد. و مرور زیاد عامل موفقیت در کنکوره چون مطالب فراره و اگه مرور نمیکردم نتیجه ی جالبی رو نمیگرفتم.

 

  • زمان آزاد شما برای درس خوندن چه طور بود و فکر میکنین برای حفظ نظم برنامه مهمترین اصل چیه؟

برای من همیشه اینطوری بوده که اگه علاقه و هدفی باشه نظم در برنامه هم دیر یا زود ناخودآگاه برقرار میشه.

 

  • محل مطالعه شما کجا بود و آیا دوستانی هم داشتین که در کنکور همراهتون باشن؟

گاهاً کتابخونه درس میخوندم ولی اکثراوقات خونه درس میخوندم چون کمتر خسته میشدم، کتابخونه انرژی بیشتری از من میگرفت. با یکی از دوستام ۲ماه آخر رو هماهنگ خوندیم و انگیزه بیشتری برای درس خوندن پیداکرده بودیم.خیلی خوبه اگه کسی رو داشته باشید که با شما هم قدم باشه تو این مسیر.

 

  • آیا در آزمون های جامع روان آموز شرکت کردین؟ اگر بله کدام مرحله و نظرتون در رابطه با آزمون ها (از لحاظ شباهت و نوع سوالات و بودجه بندی) چه بود ؟

نخیر، شرکت نکردم.

 

  • در سال کنکورتون از تلفن همراه و فضای مجازی هم استفاده میکردین؟ اگر آره چه محتواهایی رو دنبال میکردین و چطور تایم استفاده از گوشیتون رو مدیریت میکردین؟

بله استفاده میکردم و بیشتر کانال ها و پیج هایی که مربوط به کنکور بود، پیگیر بودم و اگر مطلبی میخوندم و متوجه نمیشدم از یوتیوب، ویدیویی برای فهم بهتر نگاه میکردم یا سرچ میکردم. خیلی زمان زیادی رو از من نمیگرفت که بخوام مدیریت کنم.

 

  • در طول این یک سال چه تفریحات و سرگرمی هایی داشتین و به چه میزان؟

سریال دیدن و پیاده روی و کتاب غیر درسی خوندن جزو سرگرمی هام بود ولی نه در حدی که مانع هدفم بشه. قبل از بهمن ماه تفریح هام بیشتر بود ولی بعد بهمن فقط پیاده روی جزو برنامه ام بود.

 

  • مهم ترین عادات مفید و مضر شما که تاثیر مستقیم در نتیجه کنکورتون داشت چه چیزهایی بودن؟

عادت مفیدم استمرار در خواندن و تست زدن و مرور زیاد دروسی که ضعف داشتم و نقطه ضعفم هم وسواس و کمالگرایی که ماه آخر واقعاً اذیت شدم.

 

  • آیا وضعیت ویژه حاکم بر جامعه به علت کرونا و اخبار و حواشی مربوط به کنکور در روند مطالعه شما تاثیری داشت؟

ماه های آخر فقط، چون میترسیدم اومیکرون یا کرونا بگیرم و وقتم تلف بشه چون ماه های آخر کمبود زمان رو بسیار حس میکردم و نیاز داشتم حداقل چند روز بیشتر زمان بدن ولی در طول سال تأثیر آنچنانی نداشت.

 

  • حتما برای شما هم پیش میومده که گاهی نا امید بشین؛ در این مواقع چه راه حلی داشتین؟ با دیدن وضعیت جامعه نا امید نشدین؟

ماه های پایانی واقعاً ناامید بودم و شک داشتم که قبول میشم یا نه ولی خب چاره ای جز ادامه دادن نداشتم و به این فکر میکردم همه مثل من الان این حس رو دارند پس طبیعیه و اغلب اوقات که ناراحت بودم پیاده روی میکردم.

  • انگیزه اصلی شما برای ادامه تحصیل در مقطع روانشناسی و چشم اندازتان از آینده چیست؟

از اول ادامه تحصیل جزو برنامه ام بوده چون روان شناسی با مدرک کارشناسی برای من کافی نیست.

  • ارزشمندترین و مهم ترین ویژگی شما در مسیر موفقیتتون در کنکور به نظر خودتون چی هست؟

فرد با اراده و مسئولیت پذیری هستم و برای رسیدن به خواسته ام خیلی تلاش میکنم.

  • بدترین ویژگی اخلاقی، مطالعاتی و… شما در مسیر کنکور به نظر خودتون چی بود؟

با وسواس درس خوندن و کمالگرایی ام‌. واقعاً اذیتم کرد مخصوصاً ماه آخر.

  • از ورزش و تغذیه تون در سال کنکور بگین برامون؟ اصلا اهل ورزش هستین؟

پیاده روی تاجای ممکن همیشه جزو برنامه ام بود ولی برنامه غذایی خاصی برای کنکور نداشتم فکر نکنم اهمیتی داشته باشه.

  • آیا برای مطالعه هر درس شیوه متفاوتی داشتین؟ به چه صورت؟

دروسی که نمیفهمیدم رو ازشون خودم خلاصه مینوشتم و حین خلاصه نوشتن بهتر متوجه میشدم و بعضی دروسی که یادم نمی موند مثل رشد سعی میکردم به خودم تدریس کنم.

  • چالش بر انگیز ترین درس برای شما چه بود و با این درس چه کردین؟

رشد. مطالب رو نمیتونستم حفظ کنم و به همین خاطر فقط و فقط مرور میکردم و نت برمیداشتم.

(من وقتی درسی رو متوجه نمیشدم نت برمیداشتم و باعث فهم بهترمیشد). و این درس رو به خودم تدریس کردم و توضیح دادم و حین خوندن دائماً از خودم سوال میپرسیدم. و تست های آخر هر درس چند بار حل کردم، هیچ خطی رو نفهمیده رها نکردم.

 

  • نقطه قوت شما چه درسی بود و برای بهره گیری بهتر از این نقطه قوت چه کاری انجام دادین؟

فیزیولوژی نقطه قوتم بود و باعث شد وقتم رو برای دروسی که ضعف بیشتری داشتم بذارم. اکثراً فیزیولوژی درصد بالایی میزدم ولی امسال سوالات سخت بود و درصدم خوب نشد.

 

  • نقطه ضعف شما چه درسی بود و برای بهبودش چه کردید؟

زبان. تست های سال های ۹۰ به بعد رو ۲ بار زدم‌ و خط به خط جملات و پسیج ها رو تحلیل کردم و همین باعث درصد بالای من شد‌.

  • از دوران عیدتون برامون بگین؟

روز اول استراحت کردم و روز بعد درس خوندن رو شروع کردم.

  • برای جمع بندی درس هاتون چه کار کردین؟

از جزواتی که داشتم مرور کردم و تست های کنکورخیلی خوب بررسی کردم هم ارشد هم تعدادی کنکور دکتری که سوال تکراری اومده بود ازش و آزمون جامع هم میزدم که ببینم زمان کم میارم یا نه و ترتیب دفترچه رو چطوری بزنم سر جلسه.

  • کمی از روز کنکورتون برامون تعریف کنین. چه احساسی داشتین؟ چقدر آماده بودین؟ اتفاق خاصی رخ نداد؟

به جز بالینی برای بقیه درس ها آمادگی خوبی داشتم.چون کرامر رو کلاً نخونده بودم و مارنات و اوتمرم هم نصفه بود برای بالینی حس خوبی نداشتم و متاسفانه بالینی امسال هم سخت بود و یکم استرس گرفتم سر جلسه ولی خب مدیریت کردم. من همه تلاشم رو تاجای ممکن کرده بودم و مطمئن بودم اگه درسی سرجلسه خوب نمیزنم پس ممکنه خیلی ها هم شرایطی مثل منو داشته باشند. خیلی مهمه با اعتماد به نفس آزمون بدید.

  • بعد از دریافت دفترچه به چه نحوی به سوالات پاسخ دادین؟

طبق ترتیب دفترچه پاسخ دادم. و تاجای ممکن سعی کردم غلط نزنم و این اتفاقم افتاد‌.

  • اگر یه بار دیگه در موقعیت قبلیتون باشین و بخواین کنکور بدین، چه اشتباهاتی رو انجام نمیدین؟

آمار و رشد و مارنات زودتر میخونم، من تا شب قبل کنکور مارنات میخوندم و واقعاً زجرآور بود و اینکه سمت کتاب لزگی نمیرم (چون سطح زبان خوبی نداشتم و لزگی برای من کتاب مناسبی نبود).

  • برای رتبه برتر شدن از چه چیزهای دیگه ای در زندگیتون چشم پوشی کردین؟ اصلا انتظار ۶ کشوری شدن داشتین؟

از خیلی از تفریح هام گذشتم و مکالماتم با دوستام کمتر کردم و بیشتر تمرکزم روی درسم بود. قبل کنکور انتظار داشتم زیر ۲۰ بشم ولی بعد کنکور نظرم عوض شد چون حس کردم بد دادم و کنکور برام سخت بود.

  • مهم ترین مشکلات سال کنکورتون چی بود ؟ اگر میتونین برام توضیح بدین و بگین که چطور از پسشون بر اومدین ؟

اینکه دانشگاه داشتم و امتحانات دانشگاه و پروژه وقت و انرژی زیادی از من برد و ۲ماه تقریباً نتونستم برای کنکور بخونم ولی بعد از بهمن ساعت مطالعه ام زیاد کردم تا جبران این ۲ ماه نخونده بشه.

 

  • به جز نتیجه ای که در کنکور کسب کردین، فکر می کنین این مطالعه و دوره چندماهه که صرف کنکور کردین، چه چیزهایی به شما یاد داد؟

اینکه با لذت و علاقه درس خوندن باعث میشه کمتر متوجه سختی اون دوران بشی. من همیشه با دید مثبت درس خوندم چون روز به روز به دانش روان شناسی ام اضافه میشد و حس خوبی درمن ایجاد میکرد و تهش به خودم گفتم حداقل اگه قبول نشم مطالب زیادی رو توی این یک سال یاد گرفتم و وقتم بیهوده تلف نشد.

 

  • چه کسانی رو بیشتر از همه در موفقیت خودتون سهیم می دونین؟

خودم اول از همه که کم نیاوردم و ادامه دادم و خانواده ام که همیشه حامی من بودند و مراعاتم رو میکردند و دوستم که ماه های پایانی باهم درس خوندیم و انگیزه دوباره برای من شد.

 

  • لطفا هر کدوم از این کلمات رو با یک کلمه یا یک جمله یا یک عبارت از زبان زهرا قاسمی توصیفشون کنید :
روانشناسی: بهترین انتخابممهاجرت: بهش فکر میکنم
خانواده: حامیازدواج: زوده
عشق: از خویشتن برون آمدناستاد الگو: نداشتم
کنکور: خستم میکنهدانشگاه زنجان: نمیرم
آینده: مبهمروان آموز: قابل اعتماد
سازمان سنجش: کد رهگیری و ترسفروید: نیازهای اصلی بشر عشق و شغل اند.
آرزو: زیاد دارمنداقلی پور: سخت کوش
بهترین رفیق: پریامهم ترین دستاورد تاکنون: اینکه به چیزی که میخوام ممکنه برسم
بزرگترین آرزوی شخصی: به اهدافی که درذهنم دارم برسمبزرگترین هدف شغلی: راجع به هدف های بزرگم به کسی چیزی نمیگم
دکترا: حتماً میخونمگرایش مورد انتخاب ارشد: بالینی
دانشگاه مورد انتخاب ارشد: انستیتوهوش یا تلاش: هردو

 

  • مهمترین توصیه های شما برای داوطلبین 1402 چی هست؟

آمار و مارنات رو برای ماه های آخر نذارند. مارنات واقعاً فرد رو فرسوده میکنه البته اگر ماه های پایانی خونده بشه. هرروز زبان کار کنید من اوایل ۴۰ درصد زبان میزدم ولی استمرار درخوندن زبان باعث شد ۹۰ بزنم.

  • کنکور رو هم که با موفقیت پشت سر گذاشتین، حالا برنامه ریزیتون برای آینده چیه؟ رتبه ۶ از فردا قراره چیکار کنه؟!

نمیتونم راجع به آینده خبر بدم ولی زندگی در جریانه چیزی عوض نشده همون کارهایی که قبلاً انجام میدادم رو ادامه میدم.

  • ممنونم از وقتی که برامون گذاشتین. اگر صحبتی هست که دوست دارین بگین، ما به گوش جان میشنویم.

مچکرم بابت جزوه های خوبتون🤝هم جزواتتون کامله هم فونت و پاراگراف بندی خوبی داره و تست هایی که در آخر هر درس گذاشتید خیلی کمک کننده است برای اینکه ببینی طراح چطوری سوال داده و تو باید با چه دقت و جزئیایتی جزوه رو بخونی و کجاها مهم تره.

  • به عنوان آخرین سوال و سخن، نقش روان آموز رو به طور کلی در سال کنکورتون چقدر مهم میدونین ؟

با توجه به درصد بالای رشدم قطعاً میشه گفت تاثیر به سزایی داشته. مچکرم ازتون.