• سلام، وقتتون بخیر. ممنون میشیم خودتون رو برای مخاطبین ما معرفی کنین. (نام و نام خانوادگی، سن، شهر محل سکونت، محل تحصیل کارشناسی، سال، گرایش و رتبه کنکور، دانشگاه محل قبولی و …)

سلام وقت شما هم بخیر، پریسا حسین زاده هستم  29 سالمه ساکن شاهرود هستم و مدرک کارشناسی رو از دانشگاه صنعتی شاهرود در رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرفتم. کنکور ارشد 1401 روانشناسی شرکت کردم و رتبه 101 سهمیه و 113 کشوری در گرایش بالینی رو کسب کردم.

 

  • بسیار عالی، ممنونیم از شما و خوشحالیم که همراه شما هستیم. چی شد که به روانشناسی علاقمند شدین و این رشته رو انتخاب کردین؟

من عاشق روانشناسی بودم وزیباترین شعری که دلیل دوست داشتنم رو توصیف میکنه این بیت از پروین اعتصامی هست:

((خرم آن کس که در این محنت گاه                        خاطری را سبب تسکین است))

 

  • تعریفتون از موفقیت و شکست چیه؟

در مورد کنکور ارشد من خودم رو موفق میدونستم حتی اگر قبول نمیشدم چون من برای خواسته ام با تمام وجود جنگیدم و با توجه به شرایط زندگیم بیشتر از این نمیتونستم و من کم کاری نکرده بودم و پیش وجدان خودم سربلند بودم.

 

  • از چه زمانی به طور جدی، شروع به مطالعه برای کنکور کردین و اولین قدمتون چی بود؟

22تیر ماه 1400 شروع کردم و منابع رو بصورت روزنامه وار مطالعه کردم بصورت جدی از آبان شروع کردم.

 

  • از کدوم خدمات و محصولات روان آموز استفاده کردین و نظرتون راجع به هر یک چیه؟

اولین محصولی که از روان آموز تهیه کردم نارنگی بود که خیلی کمک کننده بود اما متاسفانه آیفون از اسفند دیگه نارنگی رو ساپورت نمیکرد و من نتونستم استفاده کنم. از یک موسسه دیگه هم پک  کامل کتاباشون رو تهیه کردم اما وقتی شروع کردم به تست زدن دیدم به نسبت زمانی که برای رشد میذارم از پس تست‌هاش یه خوبی بر نمیام به همین دلیل تصمیم گرفتم کلاس مجازی رشد دکتر خجوی رو امتحان کنم و معجزه بود برای من و همونطور که تو کارنامه‌ام هم میبینید درصد رشد بالاترین درصد من بود، تا بهمن ماه تصمیم نداشتم گرایش بالینی رو شرکت کنم چون میدونستم رقابت در این گرایش خیلی زیاده و مباحث خیلی گسترده است ولی با دیدن کلاس رشد دکتر خجوی تصمیم گرفتم کلاس بالینی شون رو هم تهیه کنم و دیدم که معرکه است، انقدر همه مباحث رو ساده و منظم بیان میکردن که من بدون سختی این درس رو یاد گرفتم و میبینید که بالاترین درصد بعد از رشد در کارنامه ام درس بالینی بود و این معجزه کلاس های دکتر خجوی بود.

 

  • لیست منابع، یکی از مهمترین چیزهاییه که برای مطالعه از ابتدا مشخص می کنیم. شما چه منابعی رو مطالعه کردین، نظرتون درباره هر کدوم از منابع چی هست و کدومشون رو به سایر دوستان روان آموزیتون پیشنهاد میکنین؟

کتاب رشد کرین، بالینی فیرس، انگیزش و هیجان ریو و آسیب گنجی

 

  • از ابتدا برنامه بلندمدت داشتین؟ میدونستین با هر درس چطور میخواین رفتار کنین؟ مثلا کی مرور کنین، چه تعداد تست بزنین و…؟

بله از اول میدونستم مسیر آسونی رو انتخاب نکردم وچون تغییر رشته ای بودم اوایل خیلی کند پیش میرفتم و اوایل فقط سعی کردم با آرامش همه درس ها رو یک دور سطحی بخونم تا بامباحث آشنا بشم. دور بعدی به اهمیت مرور پی بردم و دیگه مهم نبود که چقدر زمان میبره سعی میکردم برگردم و مرور کنم و خلاصه نویسی کنم و بهمن و اسفند خلاصه هام رو جدولی و نموداری کردم برای مرور های زیاد و سریع در اردیبهشت که خیلی کمک کننده بود.

 

  • از خدمات مشاوره استفاده میکردین؟ چقدر به نقش مشاور در این مسیر اهمیت میدین؟

ماهی یکبار از همون موسسه که پکیج تهیه کرده بودم تماس داشتن باهام.

 

  • همونطور که میدونین برنامه ریزی از فردی به فرد دیگه متفاوته، اما هر برنامه ریزی یک سری اصول مشخص داره. شما چه اصولی رو رعایت می کردین که فکر میکنین باعث موفقیت شما بوده و باید به بقیه منتقلش کنیم؟

پایداری و نظم  باعث موفقیت من بود، از تیرماه که شروع کردم تا آبان میدونستم که میخوام منابع رو تموم کنم از آبان به بعد دقیق تر شدم و هر ماه یه برنامه کلی برای دروس داشتم مثلا این ماه سه فصل اول رشد رو میخونم، 4 فصل عمومی و تکمیل آمار توصیفی. جمعه ها رو برای هفته پیش رو هدف گذاری میکردم و هرشب قبل از خواب برنامه مطالعه روز بعد رو مینوشتم. میزم رو مرتب میکردم که صبح با برنامه و حال خوب شروع به درس خوندن کنم. هرروز ساعت مطالعه هر درس رو مینوشتم و کنار برنامه ای که شب قبل نوشته بودم و موفق شده بودم انجامش بدم تیک میزدم و این تیک زدن به مغز من آرامش میداد و تشویق میشدم و مجموع ساعات مطالعه که آخر هفته داشتم بهم انگیزه میداد که هفته بعد افزایشش بدم و یه جورایی با خودم در رقابت بودم.

 

  • زمان آزاد شما برای درس خوندن چه طور بود و فکر میکنین برای حفظ نظم برنامه مهمترین اصل چیه؟

راستش من زمان آزاد زیادی نداشتم و در واقع باید زمان میساختم، از بهمن که فشرده تر میخوندم حدود 7 ساعت در روز درس میخوندم و چون مادر بودم و نمیخواستم پسرم تو این مسیر آسیب ببینه از زمان خواب و استراحتم کم میکردم وقتی پسرم خواب بود بیدار میشدم 3 صبح تا 7 میخوندم 7تا 8 میخوابیدم بعداز ظهرها هم 2 ساعت خواب رو براش تنظیم میکردم و خودم درس میخوندم،کار آسونی نبود اما من مصمم بودم و میخواستم حتما به خواسته ام برسم و براش تلاش کردم.

 

  • محل مطالعه شما کجا بود و آیا دوستانی هم داشتین که در کنکور همراهتون باشن؟

من همراهی نداشتم چون چند سال از محیط درسی دور بودم.

 

  • آیا در آزمون های جامع روان آموز شرکت کردین ؟ اگر بله کدام مرحله و نظرتون در رابطه با آزمون ها چه بود ؟

خیر متاسفانه شرکت نکردم.

 

  • در سال کنکورتون از تلفن همراه و فضای مجازی هم استفاده میکردین؟ اگر آره چه محتواهایی رو دنبال میکردین و چطور تایم استفاده از گوشیتون رو مدیریت میکردین؟

بصورت محدود بله

 

  • در طول این یک سال چه تفریحات و سرگرمی هایی داشتین و به چه میزان؟

زمان آزادم رو با خانواده بودم و با پسرم وقت میگذروندم که بهم خیلی آرامش میداد.

 

  • مهم ترین عادات مفید و مضر شما که تاثیر مستقیم در نتیجه کنکورتون داشت چه چیزهایی بودن؟

کم خوابی خیلی برای من مفید بود. نظم داشتن در کل مسیر و البته آرامش ذاتی و درونی ام.

 

  • آیا وضعیت ویژه حاکم بر جامعه به علت کرونا و اخبار و حواشی مربوط به کنکور در روند مطالعه شما تاثیری داشت؟

من امسال تقریبا سه هفته رو درگیر کرونا گرفتن خودم و کل خانواده ام بودم اما تو اون زمان دیگه به درس فکر نمیکردم که استرس بگیرم و درمانم به تعویق بیافته به هرحال ما نمیتونیم تمام شرایط رو کنترل کنیم و مسائل مختلفی ممکنه برای هر فردی پیش بیاد ولی هیچ چیزی نمیتونه مانع دستیابی افراد به هدف هایی که با تمام وجودشون میخوان بشه.

 

  • حتما برای شما هم پیش میومده که گاهی نا امید بشین؛ در این مواقع چه راه حلی داشتین؟

بله گاهی خسته و نا امید میشدم، حس میکردم اشتباه کردم و نباید وارد این مسیر میشدم. استراحت میکردم و مصاحبه های سایت روان آموز با رتبه های برتر رو میخوندم و میدیدم که اونا هم تو این مسیر همین حس و حال رو تجربه کردن و ازش گذشتن و موفق شدن پس من هم میتونم. لوگو دانشگاه مورد علاقه ام رو روی تخته میکشیدم و دوباره شروع میکردم.

 

  • انگیزه اصلی شما برای ادامه تحصیل در مقطع روانشناسی و چشم اندازتان از آینده چیست؟

رشته روانشناسی خیلی جذابه و رشته ای که هم باعث رشد فردی میشه و هم منافعی برای اطرافیانمون داره،در نهایت هم هدف نهایی من بهبود حال آدمایی که دارن لحظات سختی رو تجربه میکنن.

 

  • ارزشمندترین و مهم ترین ویژگی شما در مسیر موفقیتتون در کنکور به نظر خودتون چی هست؟

من نمیخواستم بدون مبارزه بازنده باشم، هرروز تلاش میکردم و فکر نمیکردم اگه قبول نشم چی؟! انرژی خودم رو هدر نمیدادم و تمرکزم بیشتر روی درست طی کردن مسیر بود تا فکر کردن به هدف.

 

  • آیا برای مطالعه هر درس شیوه متفاوئتی داشتین؟ به چه صورت؟

من برای تمام دروس تنوع ایجاد میکردم که لذت ببرم و خسته نشم. منبع رو میخوندم کمک درسی رو میخوندم. روی کاغذ با رنگ های مختلف جدول و نمودار میکشیدم. روی تخنه وایت برد به خودم ارائه میدادم و خلاصه هر کاری میکردم که زمان درس خوندن یکنواختی و دلزدگی رو تجربه نکنم.

 

  • چالش بر انگیز ترین درس برای شما چه بود و با این درس چه کردین؟

زبان. برای زبان چون پیوستگی نداشتم نتونستم نتیجه خوبی بگیرم و 27 درصد زبان خیلی به ضررم شد. برای کنکور دکتری از همین الان روی زبانم تمرکز میکنم چون همه میدونیم که چقدر تعیین کننده است.

 

  • نقطه قوت شما چه درسی بود و برای بهره گیری بهتر از این نقطه قوت چه کاری انجام دادین؟

درس رشد بعد از شرکت در کلاس دکتر خجوی برای من شد نقطه قوت و اعتماد به نفسم خیلی بالا رفت و چون خوب فهمیده بودم این درس رو با لذت بیشتری براش وقت میذاشتم و اصلا خسته نمیشدم از خوندن این درس.

 

  • کمی از روز کنکورتون برامون تعریف کنین. چه احساسی داشتین؟ چقدر آماده بودین؟

روز کنکور سعی کردم آرامش خودم رو حفظ کنم ولی خب هیجان روز کنکور خیلی بالاست و من بر اثر همین هیجان احساس میکنم به تعداد سوالات زیادی پاسخ دادم که شاید بهتر بود این کارو نمیکردم حس میکنم مقداری تکانشی عمل کردم مخصوصا تست های زبان رو زیادی پاسخ دادم آخروقت بود و مغزم خسته بود و تمرکز زیادی نداشتم.

 

  • بعد از دریافت دفترچه به چه نحوی به سوالات پاسخ دادین؟

سوالات رو به ترتیب دفترچه پاسخ دادم فقط زبان رو گذاشتم آخر وقت

 

  • اگر یه بار دیگه در موقعیت قبلیتون باشین و بخواین کنکور بدین، چه اشتباهاتی رو انجام نمیدین؟

زبان رو با نظم بیشتری میخوندم.

 

  • برای رتبه برتر شدن از چه چیزهای دیگه ای در زندگیتون چشم پوشی کردین؟

به عنوان یک مادر پر مشغله و پر مسئولیت در واقع زمان درس خوندن برای من نوعی حس اهمیت دادن به خودم رو داشت و من  لذت میبردم  که دارم یک کار مهم برای رشد و ارتقا خودم انجام میدادم و اصلا احساس از دست دادن یا چشم پوشی از لذت ها رو نداشتم.

 

  • مهمترین توصیه شما به داوطلبین کنکور سال های آینده چیه؟

با تمام وجودشون تلاش کنن و مطمئن باشن حاصل تلاششون رو میبینن. کنکور ارشد برای همه فرصت ایجاد میکنه و نباید اجازه بدن موانع ذهنیشون اونا رو متوقف کنه. انقدر تلاش کنید که وقتی کنکور تموم شد با خودتون بگید من با تمام وجودم تلاش کردم و شرمنده وجدان نیستم.

 

  • به جز نتیجه ای که در کنکور کسب کردین، فکر می کنین این مطالعه و دوره چندماهه که صرف کنکور کردین، چه چیزهایی به شما یاد داد؟

خواستن توانستن است رو با تمام وجودم حس کردم چون با شرایطی که من داشتم و فشار و استرس و مسئولیت های زندگی من قبول شدن یک امر محال بود اما خواستم و شد.اصلا آسون نبود اما من آدم قوی تری شدم به اندازه دشواری های راهم من هم رشد کردم و قوی شدم.

 

  • چه کسانی رو بیشتر از همه در موفقیت خودتون سهیم می دونین؟

همسرم و پدر و مادرم و پسر کوچولوی صبورم.

 

  • ممنونم از وقتی که برامون گذاشتین. اگر صحبتی هست که دوست دارین بگین، ما به گوش جان میشنویم.

خواهش میکنم ،ممنون از لطف شما، آشنا شدن با سایت روان آموز برای من خوش شانسی بزرگی بود خوشحالم که بهتون اعتماد کردم و اگه بر میگشتم عقب بیشتر از خدماتتون استفاده میکردم. واقعا دقیق ،منظم و با اخلاق هستید و تمام نیاز های داوطلبان رو در نظر میگیرید .قطعا هرسال بیشتر از سال قبل میدرخشید.

 

  • به عنوان آخرین سخن، روان آموز رو به یک جمله یادگاری مهمون کنین.

چیزی که سرنوشت انسان را می سازد، استعدادهایش نیست، هدف هایش است.

 

  • با آرزوی سلامتی، موفقیت و سرزندگی برای شما همراه عزیز و همه مخاطبین دوست داشتنی روان آموز

 

مصاحبه با سایر رتبه برترها را از اینجا بخوانید.